Petras bästa Diggiloominne

Petra Brandin är ett troget fan av Diggiloo som varit på plats ALLA åren! Nu berättar Petra själv om hennes bästa minne..

-Jag har varit med alla år på Diggiloo! Första året var jag i Båstad, andra året i Ronneby och alla år efter det i Båstad. Förutom förra året då var jag på plats i Skurup.
Mitt bästa minne.. det är svårt. Första året generellt är ju ett fantastiskt minne, det som startade allt. Än idag är jag otroligt tacksam över att jag hade chansen att få vara med redan från start och att få upptäcka detta fantastiska evenemang som jag skrattat och gråtit av rördhet till, där jag sjunger med i de flesta låtarna och där jag mår som bäst.

Bästa ögonblicket är dock (även om de inte hade med det de senaste åren), när de sjunger ”allt ljus på mig” i slutet och alla kommer in på scenen en efter en. Det går inte att välja vilket år av alla åren som varit bäst! Dock saknar jag när Lotta Engberg, Elizabeth Andreassen, Tomas Pettersson och Lasse Holm var med.

Att tillägga är, att tre av dessa åren bodde jag i Grekland men lyckades ändå ta mig till Sverige för att se Diggiloo.

I år är jag utom mig av sorg, då jag befinner mig utomlands när Diggiloo är i Båstad, Ronneby, Skurup och Kristianstad. Vi ska döpa min dotter då. Detta innebär att jag för första gången sen Diggiloo startade kommer att missa årets show.

Vi är lika ledsna som Petra, att hon inte kan medverka på årets 15-års jubileum men tackar henne för att hon ville dela med sig utav sin lilla historia och bästa minne.

På bilderna ser ni Petra själv samt två bilder som hon tagit på Diggiloo.