Planeringen är i full gång!

Knappt har ju sommaren hunnit ta slut innan det är dags att påbörja planeringen inför nästa års Diggiloo, och så även i år. Efter en lite annorlunda turné 2021 laddar vi om för att återigen slå på den stora trumman när det är dags att presentera Diggiloo 2022. Just nu håller vi som bäst på att pussla ihop sommarens turnéplan, det är många faktorer som ska stämma så som transportsträckor, lediga spelplatser, publikintresse och förmodligen minst tusen andra saker – men nog ska vi kunna få ihop det även i år!

Det är även full fart på artistfronten, och det jagas och diskuteras flitigt med både en och flera artister till sommaren 2022. Det är inte lätt att få till den bästa artistmixen men precis som vanligt gör vi vårt absolut yttersta för att se till att det finns någon för hela familjen i startfältet.

Har du tips på både spelplatser och artister vi inte får missa kan du alltid tipsa oss i våra sociala kanaler, antingen via Instagram eller Facebook. Diggiloo 2022 presenteras i slutet av november, så håll utkik då!