Så ska det låta

Det är fullt med både gamla och nya Diggiloo-artister i den nya säsongen av Så ska det låta på SVT1. För det första ser vi Emanuel Norrby som var vår kapellmästare 2015 och 2016 som en av lagledarna och pianisterna. Dessutom är Robin Svensson, som tog över rollen som kapellmästare efter Emanuel 2017, kapellmästare även i Så ska det låta. Vår saxofonist Peter Zimny är även han med i orkestern.

På artistsidan ser vi också ett stort gäng Diggilooare. Först ut igår var bland andra Bruno Mitsogiannis som var med oss i somras som tävlade tillsammans med Lill-Babs som ju åkte med oss både 2003 och 2004. De åren vi har spelning i Järvsö brukar vi även bli hembjudna till Lill-Babs för en härlig grillkväll efteråt. Missade du programmet kan du se det i efterhand här.

På söndag är det dags för ännu en av förra årets Diggiloo-artister att ställa upp i tävlingen, nämligen Wiktoria som tävlar tillsammans med Nassim Al Fakir som åkte med oss 2014. 21 januari ser vi komikern Per Andersson i ett av lagen och veckan efter det blir det en riktig Melodifestival/Diggiloo-special. Då tävlar Christer Björkman och Charlotte Perrelli mot Magnus Carlsson och Jessica Andersson. Det vill ni inte missa!

Nedan ser ni alla tävlande i vårens säsong som leds av Sarah Dawn Finer:

1. Shirley Clamp och Ralf Gyllenhammar möter Lill-Babs och Bruno Mitsogiannis
2. Håkan Hemlin och Sofia Pekkari möter Nassim Al Fakir och Wiktoria
3. Dolly Style möter Per Andersson och Maria Persson
4. Christer Björkman och Charlotte Perrelli möter Jessica Andersson och Magnus Carlsson
5. Sabina Ddumba och Janice Kavander möter Andreas Johnson och Sonja Aldén
6. Eric Gadd och Ace Wilder möter Martin Stenmarck och Vanessa Falk
7. Emma Peters och Tommy Körberg möter Sussie Eriksson och Ida Hallquist
8. Love Antell och Marit Bergman möter Ann-Louise Hansson och Josefin Glenmark