Showen börjar ta form

Nu när vi är inne på rätt sida om året är det dags att dra igång planeringen på riktigt och det har blivit dags att börja tänka på låtval, teman och vem som ska göra vad. Våra fantastiska regissörer Lotta Furubäck och Sandra Koffner är med oss för tredje gången och har börjat boka in möten med alla artister så att showen äntligen kan växa fram. Det är många viljor att ta hänsyn till och även en hel del logistiskt så vi är otroligt glada över att ha just Lotta och Sandra med oss igen.

Men om bara någon vecka drar Melodifestivalen igång och då pausar vi Diggiloo-planeringen en liten stund då vi i tävlingen kommer vi se inte mindre än fem av årets Diggiloo-artister på scenen, varav fyra är som tävlande. Det är Kamferdrops, Ida Redig, Mendez och Mariette. Vilket gäng! Och såklart David Lindgren som programledare. Det här vill ni inte missa!

Så fort Mellon är över börjar det dock återigen bli dags att fokusera på Diggiloo och främst då vår inspirationsresa som vanligt äger rum i slutet av april. Vi har nästan bestämt vart vi ska åka, men exakt vart det blir vill vi inte avslöja riktigt än…ni får hålla utkik längre fram helt enkelt 😉