SVERIGES BÄSTA SOMMARJOBB!

 

Vi söker dig som är mellan 18-25 år och som vill följa med oss under sommaren 2015 och rapportera från Diggiloo – Behind the scenes. Du kommer att åka med artisterna under sommaren för att visa våra gäster hur vår vardag ser ut.

Du ska vara grym på sociala medier! Uppdraget innebär allt från att filma, fotografera, blogga, instagramma och göra facebookinlägg. Vi söker dig som ansvarsfullt och självständigt kan uppdatera publiken om vad som händer i sommar.

Du söker genom att göra en presentation till oss gällande hur du skulle vilja ta dig an jobbet. Vi kommer att leta efter någon med rätt tonalitet och bra idéer.
Du har en fördel om du hanterar flera olika digitala kanaler och om du är bra på att skriva.

Din ansökan mailar du till tess@krall.se senast den 15 april. Märk mailet med ’Sommarjobb’ i ämnesraden. Intervjuer kommer att ske via skype under vecka 17 för att vi ska kunna presentera vår nya medarbetare den 27 april. Gör din ansökan så personlig som möjligt och glöm inte att informera oss om vilken ort du bor i.

Tjänsten pågår under perioden 18 maj-17 augusti. Under turnén kommer tjänsten att utgå från Stockholm, där du hoppar på turnébussen. Under perioder då vi inte turnerar hittar vi en lösning på arbetstider och placering.
Månadslönen är 20 000:-. Dessutom kan det uppstå tillfälliga uppdrag på vissa orter som kan innebära att flera personer visstidsanställs.