Tack för allt, Barbro!

Världen känns redan lite tommare, lite kallare och lite tråkigare utan Barbro.

En av våra absolut mest folkkära artister har lämnat oss och hela Sverige sörjer en fantastiskt begåvad, positiv och framförallt kärleksfull kvinna. En kämpe och entertainer utan dess like som älskade sin publik kanske till och med ännu mer än vad publiken älskade henne. Om det ens är möjligt.

Jag lärde känna Barbro för många år sedan och hon har sedan dess varit både en inspirationskälla och en god vän. Hon var med när vi startade upp Diggiloo för 15 år sedan, och har sedan dess varit en stor del av Diggiloofamiljen. Varje år innan vår show i Järvsö har vi ätit lunch på hennes café och efter showen har hon bjudit hem hela gänget på en grillfest. En underbar tradition som gett oss alla många, fina minnen.

Och det är de minnena som gör att vi trots allt, trots sorgen vi känner idag, kommer bära med oss Barbro. Det är tack vare minnena som Barbro kommer leva vidare.

Hennes kärlek, ljus och enorma utstrålning kommer fortsätta spridas till alla som behöver den för det var sådan hon var. En av de mest omtänksamma människor jag någonsin haft äran att träffa.

Tack för allt Barbro. Du kommer vara otroligt saknad.

Patrik Krall
VD & Producent
Krall Entertainment