Tack för den här sommaren!

Så var ännu en Diggiloo-sommar till ända, och vilken sommar det blev! Från att vi för mindre än tre månader sedan inte ens visste om vi skulle kunna köra någon turné överhuvudtaget till 19 genomförda shower med massor av härlig publik – allt enligt konstens alla regler och restriktioner. Vi har egentligen mycket vi vill säga men det viktigaste ryms i ett enda ord. TACK! Tack till all publik som haft så mycket tålamod, som har stöttat oss genom att köpa biljetter och som hjälpt oss genomföra sommaren på ett säkert sätt. Tack till all personal som har jobbat dag och natt för att göra Diggiloo till vad det är. Tack till lokala arrangörer, samarbetspartners och föreningar för det jobb och det hjärta ni visat oss. Tack till artister, musiker och crew som kväll efter kväll levererat en show i världsklass. Ni är fantastiska allihopa!

Nu slocknar scenlamporna för den här gången, men misströsta ej! Snart är vi tillbaka, större, starkare och än mer laddade för att ännu en gång ge oss ut i Sommarsverige och bjuda på solig show. Vi ses väl då?!

P.S. Artister och turnéplan för sommaren 2022 presenteras senare i höst. Glöm inte skriva upp dig på vårt nyhetsbrev för möjligheten att boka dina biljetter före alla andra. Det kan du göra här!

P.S 2. Följ oss gärna i våra sociala medier för roligt bakom kulisserna-material, tävlingar och annat smått och gott. Antingen via Instagram eller Facebook.