Tävling och presentation

Tjenare alla goa Diggilooare!

Nu har ni fått hälsa på alla artister och vet vilka de är. Nu tycker jag det är dags att pö om pö presentera de människor som jobbar bakom scen, de som får det att lysa, låta och synas.

Vi börjar med Stefan Måneskiöld som är AV-Tekniker. Det är han som har hand om de gigantiska bildskärmarna som hänger på varsin sida om scen, som gör att även publiken som har platser lite längre bak fortfarande kan se vad som händer. Bra va?

Nu är det så speciellt idag att Stefan tänker ställer en liten fråga till Er. Det är nörderi på hög nivå, men det är sånt som tekniker tycker är roligt. Den som svarar rätt eller kommer närmast, vinner en backstagevandring till spelningen i Båstad Sön 20 Juli!

För att vara med att tävla krävs det att du redan har biljett till det datumet, och endast ett tävlingsbidrag per person. Du skriver ditt svar i kommentarsfältet, och det svaret som först är rätt alternativ kommer närmast innan Lör 19/7 kl. 20.00 vinner. Vinnaren meddelas här på bloggen senast Lör 19/7 kl. 20.30 så håll utkik!

Frågan lyder;

Hur många dioder (smålampor) består de båda bildskärmarna av, tillsammans? (se bild ovan)

Kramar / Anna Synnerö – Webassistent