Vad är väll en bal på slottet?!


Diggiloo bjuder på show under en vacker sommarhimmel vid Nääs Slott!

Ja, huruvida det var med Askungen och hennes funderingar om hur en skön utekväll med grabben på slottet skulle kunna vara var absolut befogad. På avstånd kunde hon se ljusen, människorna och höra musiken och drömma sig bort.

Men tur är väll det att detta endast är en saga. För det enda vi kan med säkerhet säga är att vi som fanns på Nääs slott igår inte behövde fundera. Vi var där, såg ljuset, träffade människorna. För med Diggiloo på slottet så ler solen över Nääs. Vi tackar vädergudarna och kan konstatera, vad är väll Diggiloo på slottet. Ja, jag skulle kunna säga som vår sagoprinsessa ”alldeles alldeles underbar!”

Den här lilla utsvävnigen är en spontan reflektion, i skrivande stund, efter gårdagens spelning på Nääs slott. Vilken kväll det blev. Tack till Er alla som kom och gjorde denna vackra sommarnatt tillsammans med oss.


Vid konsertområdet ligger sjön stilla.


Theresia välkommnar alla Cederrothare.

Igår var det extra drag i luckan nere i Cederrothtälten. Vi hade hittat två extra tält och byggde vårt Vip-område med lite Delux feeling.

Mr. Labero gästade i tältet – är intervjuad av Anton som gör Diggiloos videoblogg. Om du inte hittat dit förut så kolla in den – störtskön blogg om allt som händer med artistfokus.


Alcazar fanns också där å delade ut priset till vinnaren av Cederroths tävling.

Så här vackert har vi det backstage. Det är nästa så backstage borde vara frontstage en sån här kväll. 😛

Nu tar vi två dagars paus och laddar för Gävle, och kommande lilla norrlandstur.

Vi hörs och ses.
Andreas