Vägen in bakom kulisserna

Nu är vår praktikant Sandra Persson på plats och skall vara hos oss i 8 veckor. Sandra studerar på Sälj och Marknadshögskolan i Göteborg, Digital marknadsföring. Hennes historia om varför hon valde att göra sin praktik hos just oss är lite annorlunda och personlig vilket vi är jättenyfikna på att få höra. Nu berättar hon själv.

Min nyfikenhet och mitt intresse för den här branschen började växa redan året 2007, då var jag med ett par dagar i Ronneby när Diggiloo var där. Jag var barnskötare till kommersiella chefen Åsa Nathells son, Wille. Min mamma och Åsa är barndomsvänner och vi är ursprungligen från Kristianstad. Jag fick frågan om att passa Wille det året när Åsa skulle jobba med Diggiloo i Ronneby, eftersom jag bodde lättillgängligt på vägen ner, vilket jag glatt tackade ja till.

Då blev jag fast. Sedan dess har jag alltid haft i mitt bakhuvud att jag någon gång vill testa på deras verksamhet och få se hur det är att arbeta med upplevelser och tjänster i sig. Att få se hur de arbetar med att marknadsföra och producera upplevelser. Jag flyttade till Göteborg 2013 men började studera Digital Marknadsföring först hösten 2016. När vi fick reda på att vi hade en LIA period på 8 veckor våren 2017, var min första tanke ”Åsa, Diggiloo, Krall”. Det första jag gjorde då var att höra av mig till Åsa för att höra ifall det fanns en möjlighet att få praktisera hos dem och svaret blev JA.

Nu, 10 år efter att jag var med på min första Diggiloo, får jag möjligheten att se hur de jobbar på Krall Entertainment, vara med vid sidan om i deras dagliga arbete och hjälpa till med det jag kan men framförallt få en bredare insyn i hur de i deras verksamhet arbetar och vilket gött arbetsteam de är!

Psst..kan ju meddela att årets Diggiloo, när de firar 15 år, kommer INTE bli en besvikelse. Ses vi där?