Vilket mottagande!

Vi är helt mållösa – vilken otrolig premiärhelg det blev i Ronneby, Borgholm och avslutningsvis Gränna igår. Fullt med publik (självklart med avstånd enligt alla restriktioner!) och en helt galen stämning. Det här blev till och med bättre än vi hade kunnat drömma om. Och vilken show vi bjuder på! Årets uppsättning verkar vara en av de absolut bästa någonsin, i alla fall om vi ska tro på recensenterna och er i publiken. Aftonbladet gav showen hela fyra plus och skrev att ”upplagan tillhör tveklöst de mest lyckade”. Läs hela recensionen här.

BLT gav oss också en fyra i betyg och kallade det ”kvällen då folkfesten gjorde comeback” och hyllade våra artister med att de hade ”en nästan elektrisk närvaro”. Enligt Barometern är årets Diggiloo ”ett fyrverkeri av musik, humor och proffsighet” och vi ”bevisar att det är svårt att bjuda på en mer komplett och proffsig ensemble samt bättre familjeunderhållning”. Jönköpings-Posten beskrev att artisterna ”möttes av ett öronbedövande jubel” och publiken hävdade själva att ”nu är vi i himlen”. Helt otroligt!

TACK för alla värmande ord och lyckönskningar, vi är otroligt tacksamma för att vi faktiskt fick till det trots rekordkort tid för alla förberedelser. Tack till Sveriges bästa publik som köpt biljetter och med det bidragit till live-musikens fortsatta existens. Tack till alla er hjältar bakom kulisserna som nästan slitit av er håret för att hinna få ihop alla detaljer i tid. Tack till alla eldsjälar som kväll efter kväll möjliggör att sommarens soligaste show ännu en gång rullar ute på vägarna. Artister, musiker, produktion, alla på, bakom och framför scenen, lokala arrangörer och föreningar – ingen nämnd och definitivt ingen glömd.

Och du, vi ses väl i sommar?