Vill inte åka hem!

546349-7

Nu sitter jag här i Göteborg, andra repdagen inför Diggiloo, och har ångest över att jag snart ska åka hem till Stockholm och verkligheten.  Det är exakt två timmar och sjutton minuter kvar tills tåget går… JAG VILL INTE ÅKA! 

Jag vill stanna kvar här bland alla dessa underbara, musikglada människor och bara njuta av musiken som strömmar från alla håll. Jag vill bara sitta här och sortera mina texter samtidigt som jag väntar på att få gå upp på scenen och köra järnet till nästa låt som står på schemat. Detta är nämligen det bästa jag vet, och jag längtar till sommaren så att jag nästan spricker!
Men hem måste jag trots allt. Göra de sista proven, skriva de sista uppsatserna och skicka in de slutgiltiga blanketterna till de gymnasium jag sökt till. SEN, snart, är det sommarlov och DIGGILOO!
Vi ses då!

// Molly