Är du den vi söker?

Underhåll Diggiloopubliken 2024

Gillar du att underhålla eller vill du visa upp din hobby? Ensam eller i grupp, vi vill göra det möjligt för ambitiösa eldsjälar som vill sprida glädje och dela med sig av sin hobby att göra just detta på Diggiloo. Så, är du den vi söker?

Vi kan upplåta en plats på området till aktiviteter som är mysiga, roliga och folkliga för att sprida glädje och ge en härlig känsla. Läs mer kring vilka orter vi besöker och anmäl dig via formuläret längst ned på sidan.

Är du/ni en kör, veteranbilsklubb, blåsorkester, cirkusförening, dansgrupp, konstnär eller mästare inom ett hantverk som du vill visa upp eller låta andra prova på så tveka inte att anmäla ert intresse.

REPERTOAR

Ni kan själva sätta ihop en repertoar och tidsupplägg som passar er aktivitet. Insläpp sker 2 timmar innan föreställningsstart.

Marknadsföring

Vi kommer uppmärksamma er på våra tacksidor i programboken för Diggiloo. Utöver detta kan det även bli exponering i våra sociala medier

Bra att veta

-Då vi är ute på turné och har begränsat utrymme i våra trailers har vi tyvärr inte möjlighet att hjälpa er med el, PA-utrustning, mikrofoner, podier, notställ, stolar eller tält.
-Ni står direkt på marken (gräs eller grusplan) och underlaget kan variera mellan orterna.
-Det kostar ingenting att delta. Notera att ni kan inte ta betalt av besökare för er aktivering om det inte är så att ni visar upp ett hantverk och vill sälja era konstverk.

Intresserad?

Anmälan har stängt 

Vi går igenom alla ansökningar och återkopplar senast 31 maj.
Se vår turnéplan här