Nyhetsbrev

Nyhetsbrev från Krall Entertainment (som bl.a. producerar Diggiloo, Christmas Night, Stjärnklart, Bamse mfl) innehåller förutom senaste nytt, möjlighet till FÖRTURS-köp samt tävlingar och andra erbjudanden!

Att prenumerera är kostnadsfritt och ska upplevas som en förmån för dig. Därför ber vi dig fylla i några fler uppgifter än din email men det är naturligtvis helt valfritt. Du kan enkelt tacka nej till nyhetsbrev från Krall Entertainment (då inklusive om Diggiloo) när du vill. Fyll bara i dina uppgifter så kommer du få nöjesnyheter som vi tror ska falla dig i smaken!

Följande policy används vid hantering av våra prenumeranters e-postadresser:

Du kommer strax att få ett mail i din inbox där du behöver godkänna att du vill bli prenumerant (vilket naturligtvis är helt kostnadsfritt och inte bindande på något sätt).

ATT VARA PRENUMERANT innebär att du kommer få möjlighet till FÖRTURS-köp samt andra erbjudanden och information om nöjen.Genom att prenumerera på våra nyhetsbrev godkänner du att vi på Krall Entertainment använder dina uppgifter för att skicka erbjudanden och information om våra nöjesproduktioner till dig via e-post.

Du kan avprenumerera när du vill.
OBSERVERA! att du då avregistrerar dig från samtliga nyhetsbrev från Krall Entertainment inkl Diggiloo.

VI VILL INTE FYLLA DIN MAILBOX MED SKRÄP. Du får därför här möjligheten att fylla i några fler uppgifter (än din e-post) om dig själv, vilka du därmed samtycker till att vi använder för profilering och analys (skapa bättre förståelse för våra olika kunders preferenser) så att du kan få mer relevant kommunikation från oss.
Vi hoppas kunna bjuda dig på trevlig läsning och en känsla av att det är en förmån att prenumerera på nyhetsbrev från Krall Entertainment.

Du kan när som helst höra av dig och be att vi raderar dina uppgifter och då gör vi det snarast möjligt. I varje utskick kommer prenumeranterna ha möjlighet att avregistrera sig från framtida utskick.

Vi sparar din mailadress så länge vi kan se att du är en en aktiv prenumerant. Nöjesproduktioner räknas som sällanköpsprodukter så för att räknas som en befintlig och återkommande kund räknar man med återköp inom cirka två år.
Vänligen observera att vi ibland använder nöjesproduktionsnamnet tex Diggiloo och ibland Krall Entertainment som avsändare men du hittar alltid logotypen från Krall Entertainment i samtliga våra nyhetsbrev.

Du är välkommen att kontakta oss på info@krall.se eller under kontorstid på 031-834231