Om Diggiloo

SOMMARENS STORA FAMILJESHOW MED EXTRA ALLT


Diggiloo är inte bara familjeunderhållningen med stort F. Det är både vårkänslor och sommarvärme i ett. Komplett med ett aldrig sinande högtryck – levererat av landets kanske hetaste artister.

2003 gick startskottet för Diggiloo och sedan dess har nästan 2 000 000 besökare sett Sveriges ledande sommarunderhållning. Turnén har besökt slott, idrottsplatser, torg och herrgårdar i olika former. Varumärket Diggiloo har växt under resan och är idag synonymt med tre timmar underhållning för hela familjen.

Våra kärnvärden är bl.a. sommar, skratt, värme, familj och omtänksamhet och med dessa värden i grunden har Diggiloo utvecklats till en kvalitativ mötesplats för fyra generationer. Ett eget koncept med barnens lekland, restauranger och kiosker gör att Diggiloo levererar samma kvalitet oavsett om föreställningen är i Ystad i söder eller Umeå i norr.

Så vrid upp dina förväntningar till tio och gör dig redo för en solsäker upplevelse – som garanterat kommer få dig att skratta, sjunga och klappa långt, långt efter att scenbelysningen slocknat.

Välkommen till Sveriges största sommarturné och semesterns självklara höjdpunkt. Vi ses i en ort nära dig!

Turnéplan och artister för sommaren 2022 presenteras i slutet av november.