Anders Bagge

Anders Bagge på Sveriges största sommarturné

Alla år i juryn på Idol, hans stora hjärta i Bagges hemlösa hundar, upptåg och hyss i Cirkus Bagge och Hela kändis-Sverige bakar. Med sitt vänliga leende och sympatiska framtoning har han tagit en självklar plats som en av landets mest folkkära profiler. I Melodifestivalen 2022 var Anders Bagge vinnaren av både folkets röster och hjärtan. Med sin ”Bigger Than The Universe” slutade han på en andra plats i tävlingen, men kammade hem flest tittarröster. Ett kvitto både på den mäktiga låtens kvaliteter och på hans älskvärda person. Nu kommer äntligen svenska folket att kunna visa sin kärlek i riktigt stor skala – Anders Bagge följer med på Sveriges största sommarturné, Diggiloo!

Idoler på Diggiloo 2024

Som juryledamot har Anders Bagge haft en enormt stor betydelse för både programmet Idol och för alla de artister som slagit igenom där. På Diggilooturnén 2024 kommer han att återförenas med en artist som han första gången träffade 2010, Andreas Weise. Dessutom finns ju den allra senaste Idolvinnaren med i uppställningen. Båda kommer att få göra en ny bekantskap – artisten och kollegan Anders Bagge.

Bagges låtskatt

Det är ju som låtskrivare som Anders Bagge gjort sig ett namn i världen. Hans låtskatt är stor och han har skrivit för artister som J.Lo, Madonna, Celine Dion, Janet Jackson, Santana och Enrique Iglesias. Nu är det hög tid att hans låtar får ljuda i den svenska sommaren. Köp din biljett nu, kolla in turnéplanen.