Andreas Lundstedt

Andreas Lundstedt + Diggiloo = DISCO!

Det är dags att hänga upp discokulan och snöra på sig platåskorna. Sveriges discokung – eller om det var dancing queen? – nummer ett, Andreas Lundstedt, är ute på turné med en show som kommer att förvandla intet ont anande gräsmattor över hela landet till dansgolv!

Fast visst, det är okej att sitta still också. På en filt eller brassestol med något gott att äta och familjen omkring dig i all stillsamhet. Gör det du. Luta dig tillbaka med armarna i kors och vägra ens nicka lite i takt. Om du kan!

Konsert? Show? Raveparty?

För det här är en man som får höfter att rulla och både hjärtan och lavalampor att dunka i sådär 120 dansvänliga BPM: Andreas gamla band Alcazar är med över tolv miljoner sålda album ett av de största svenska banden någonsin, och både Alcazar och Andreas Lundstedt solo har dessutom skördat stora framgångar i Melodifestivalen med hits som ”Not a Sinner, Nor a Saint”, ”Move” och “Stay the Night”. I showen ”Freedom” har han tagit sig an George Michaels musik.

Hitta din närmaste konsert med Andreas Lundstedt och Diggiloo

När Diggiloo ger sig ut på turné i sommar är det med en show full av sång och dans, och detta levereras inte bara av Andreas, utan också bland andra rockräven Anne-Lie Rydé och musikalstjärnan Bruno Mitsogiannis. Dessutom kommer komikern Daniel Norberg och många andra. Kolla in turnéplanen och köp biljetter här!