Andreas Lundstedt

Andreas Lundstedt dansar en sommar till med Diggiloo!

Som en gnistrande discotornado, en sprudlande virvelvind av glädje, dansade och sjöng sig Andreas Lundstedt genom Sommarsverige tillsammans med Diggiloo-familjen 2023. Ingen ville att det någonsin skulle ta slut – inte publiken, inte musikerna, inte artisterna. En sådan tur för oss alla att det blir en fortsättning – det blir sommar igen, det blir Diggiloo igen och Andreas Lundstedt följer med i år igen! För det går inte att få nog av Sveriges discokung, vår internationella stjärna som sålt över 12 miljoner album med sin supergrupp Alcazar och skördat stora framgångar i Melodifestivalen. En artist med en imponerande solokarriär även fylld av prestigefulla tv-uppdrag och huvudroller i musikaler.

Alltid aktuell med shower, konserter och tv-program

Strax före Diggiloo var Andreas ute på turné med sin hyllade show ”Freedom” där han gav nytt liv till George Michaels magiska låtskatt. Han har senast spridit julglädje i Göteborg i showen ”Kings and Queens” tillsammans med bl a Diggiloo-vännerna Liamoo och Jessica Andersson. På nyårsafton tog Andreas plats i rutan tillsammans med en annan Diggiloo-kompis, Daniel Norberg, när de tillsammans med Lotta Engberg rattade BingLottos Nyårskväll.

Discokungen på turné med Diggiloo 2024

Kolla in när Andreas Lundstedt kommer till dig på turnéplanen! Han och 11 andra fenomenala artister som Anders Bagge, Liamoo och Wiktoria kommer garanterat att få den svenska sommaren att gunga.