Andreas Weise

Andreas Weise är redo för Diggiloo 2024

Han är sångaren som kan matcha världens mest legendariska röster. Han är underhållaren som kan briljera i de mest skilda genrer. Men den allra största utmaningen har varit att göra resan inåt. Att fokusera och hitta sitt eget sätt och sin egen publik. Med nya albumet ”The Circle” och den framgångsrika konserthusturnén har han hittat hem. Samarbetet med låtskrivaren Jörgen Elofsson har resulterat i ett nytt sound och framför allt i att vi fått möta en mognare och mer personlig Andreas Weise.

– Det är viktigt för mig att göra min egen grej, hitta mitt uttryck och att ta risker. Nu vet jag verkligen vad jag vill ge publiken och det har fungerat så bra. Turnén har varit underbar, berättar Andreas.

Andreas Diggiloo-comeback

Andreas slog igenom i Idol 2010 och var med i Diggiloo redan 2013. Men sedan dess har så mycket hänt. Han har strömmats över 80 miljoner gånger, tagit plats på Topp-100-listan på Spotify i USA. Han har vunnit Stjärnornas Stjärna, medverkat i mängder av tv-produktioner, turnéer och gjort musikalroller. Nu är tiden är mogen för att återvända till Diggiloo.

– Jag är redo nu. Mitt fokus är min egen musik men jag får inspiration och energi av att alternera mellan utmaningarna. Under vintern och våren jobbar vi på uppföljaren till ”The Circle” och i sommar växlar jag över till Diggiloo. En perfekt dynamik för mig just nu, menar Andreas.

Säkra din Diggiloo-biljett

Är du också redo för Diggiloo? Kolla in alla artister och vår turnéplan.