Ann Westin

Folk behöver skratta, folk behöver Ann Westin

När världen ser ut som den gör behöver vi alla mer än någonsin få skratta. Tuffa tider kräver tuffa underhållare. I över 25 år har Ann Westin charmat den svenska publiken med sin häftiga attityd och kompromisslösa hållning. Hon har liknats vid en bulldozer när hon intar scenen. På Diggiloo kan hon kan komma att plöja runt riktigt ordentligt, hon är nämligen ”utom kontroll”. Det är namnet på ståuppshowen som hon uppträder med i vår och höst. Det är också vad hon tycker om världen just nu. Det gäller stort och smått, smalt och brett, fult och fint. Helt enkelt massor av saker som gör Ann glad, förundrad och förbannad.

– Vad har jag lärt mig av livet? Ingenting! Och inte vet man hur länge man får vara med så det är bäst att passa på att ha riktigt roligt på scenen. Jag har fortfarande ett barn i mig som vill leka och busa och ha roligt. Tänk så många hyss man kan hitta på när man reser med elva intet ont anande artister, säger Ann.

Flerfaldigt prisbelönt komiker

Hon har utsetts till Sveriges bästa kvinnliga komiker hela tre gånger och var nominerad även år 2020. Ann har synts i en rad olika tv-program som Bäst i test, Släng dig i brunnen och Trevlig helg. Hon har spelat teater med Krister Henriksson i ”Egenmäktigt förfarande” och synts i flera filmroller.

Hon sätter skratt på sommarens Diggilooturné

Galopperande AI, djur, natur och vård. Inget går säkert för Ann Westins vassa blick. Kolla in turnéplanen och se var hon och Diggiloo sladdar in i dina hemtrakter.