Bruno Mitsogiannis

Bruno Mitsogioannis är tillbaka i Diggiloo!

Vi är så glada över att musikalstjärnan Bruno Mitsogiannis är med på vår turné i sommar igen. Hunken från Valdemarsvik har under de senaste åren etablerat sig som en av de mest eftertraktade ungkarla– jag menar rösterna på svenska musikalscener, med ledande roller i allt från ”Jersey boys” och ”We will rock you” till ”American Idiot” och ”Rock of ages”. Men sin största musikalsuccé hittills hade nog Bruno Mitsogiannis i ”West side story”, där han som Tony krossade både kritikernas och publikens hjärtan.

I rollen som sig själv?

Men även om Diggiloo älskar Broadway och allt annat som hör till genren är vi ingen musikal, så nu har du chansen att höra Bruno Mitsogiannis i en annan typ av konsert! Och det är förstås inte första gången; han har ju turnerat land och rike runt med showen ”Peter & Bruno”, varit med i Christmas Night och Allsång på Skansen, och tävlat (och vunnit!) i både Så ska det låta och det där andra sångprogrammet på SVT vi aldrig lär oss namnet på, men det heter nåt på D…

Vill du se Bruno Mitsogiannis? Här finns biljetter!

När Diggiloo ger sig ut på vägarna gör vi det ordentligt. På turnén i sommar har Bruno inte bara med sig musikalkollegan Lisa Stadell och komikern Daniel Norberg, utan också självaste Di Leva och många andra finfina artister. Hitta din närmaste konsert och köp biljetter här!