David Lindgren är tillbaka med Diggiloo-gänget

David Lindgren är inte bara en musikartist av rang, han kan verkligen sägas vara definitionen av entertainment med sin bakgrund från musikaler så som Mamma Mia i Tyskland, High School Musical på Göta Lejon, Hairspray på Chinateatern och mycket mer.

2009 syntes David i tv-rutan för första gången och har varit med i Så ska det låtas show inte mindre än tre gånger. 2012 gjorde David sin debut i Melodifestivalen, ett sammanhang där vi sedan vant oss att se David i. Han har nämligen sedan dess deltagit som artist i melodifestivalen tre gånger, med låtarna Shout it Out, Skyline och We are your tomorrow – och varje deltagande har resulterat i en finalplats!

 

Från melodifestivalen till Diggiloo – här hittar du biljetter till sommarens konsert!

Förutom artistskapet har David Lindgren även visat prov på sina skickliga programledarkunskaper, då han varit hyllad programledare för Melodifestivalen både 2017 och 2018. I sommar ser vi honom – tillsammans med många andra av Sveriges mest framstående artister – i Diggiloo-gänget för femte gången. Här hittar du vår turnéplan för sommarens alla Diggiloo-konserter, passa på att köpa dina biljetter redan nu!