David Lindgren Diggiloo 2020

David Lindgren

David Lindgren är inte bara en musikartist av rang, han kan verkligen sägas vara definitionen av entertainment med sin bakgrund från musikaler så som Mamma Mia i Tyskland, High School Musical på Göta Lejon, Hairspray på Chinateatern och mycket mer.

2009 syntes David i tv-rutan för första gången och har varit med i Så ska det låtas show inte mindre än tre gånger. 2012 gjorde David sin debut i Melodifestivalen, ett sammanhang där vi sedan vant oss att se David i. Han har nämligen sedan dess deltagit som artist i melodifestivalen tre gånger, med låtarna Shout it Out, Skyline och We are your tomorrow – och varje deltagande har resulterat i en finalplats!

 

Från melodifestivalen till Diggiloo – här hittar du biljetter till sommarens konsert!

Förutom artistskapet har David Lindgren även visat prov på sina skickliga programledarkunskaper, då han varit hyllad programledare för Melodifestivalen både 2017 och 2018. Sommaren 2021 ser vi honom – tillsammans med många andra av Sveriges mest framstående artister – i Diggiloo-gänget för femte gången. Här hittar du vår turnéplan för sommaren 2021 alla Diggiloo-konserter, passa på att köpa dina biljetter redan nu!

David Lindgren är definitionen av entertainment, med sin bakgrund från musikaler så som Mamma Mia i Tyskland, High School Musical på Göta Lejon, Hairspray på Chinateatern m.m. 2009 syntes David till i tv-rutan för första gången och har varit med i Så ska det låta inte mindre än tre gånger.

2012 gjorde David sin debut i Melodifestivalen, ett sammanhang  där vi vant oss att se David. Han har deltagit som artist tre gånger med låtarna Shout It Out, Skyline och  We Are Your Tomorrow – och varje deltagande har resulterat i en finalplats. Lägg därtill succéer i form av programledarskap i Världens Barn-galan, huvudroller i musikaler, fullsatta arenakonserter och företagsarrangemang, så tecknas bilden av en av Sveriges mest folkkära artister.

David har även visat prov på sina skickliga programledarkunskaper då han var hyllad programledare för Melodifestivalen både 2017 och 2018.  I sommar ser vi honom med Diggiloo-gänget för femte gången.