Elisa Lindström

Äntligen gör Elisa Lindström Diggiloo-debut!

De allra flesta som gillar Diggiloo vet mycket väl vem hon är. Elisa Lindström är älskad av det svenska folkhemmet och hon tar sig an den folkliga kulturen med själ och hjärta. Redan under gymnasiet bildade hon dansbandet Elisa’s som vann två Grammisar och Dansbandskampen. Som soloartist har hon en bred repertoar från pop och country till klassiskt och visklang. Hon rör sig fördomsfritt mellan uttryck och stilar som känns äkta för henne och hon gör ofta plats för sitt trumpetspelande. Många känner också Elisa från hennes framgångar på tv – vinst i Let’s Dance och Körslaget, pallplats i Kompani Svan och Stjärnornas Stjärna.

Elisa är en musikalstjärna med schlagerkänsla

Med huvudrollen i ”The Sound of Music” på Nöjesteatern i Malmö öppnades en ny värld för Elisa. Trygg i sången och dansen fick hon chans att utveckla sitt skådespeleri. Fina recensioner och stor publiktillströmning gav mersmak. Nu är hon aktuell i ny huvudroll i ”De’ e’ det här vi kallar kärlek” på samma teater. Musikalen bygger på musiken från Diggiloo-grundarna Lasse Holm och Torgny Söderberg.

– Jag är uppvuxen med de här låtarna och jag tar schlager på allvar. Jag har inte kunnat låta bli att dela med mig av sångteknik till de yngre i ensemblen som inte har den relationen till musiken. Det måste vara sväng, det får inte vara för långa toner och låta för mycket musikal, menar Elisa.

Konsert, show, Diggilooturné 2024

Köp biljetter till en sommar med Elisa och ytterligare 11 underbara artister.