Frida Öhrn

Frida Öhrn har den där speciella rösten du inte glömmer i första taget. En röst som sticker ut och fångar dig med sitt nära och lite raspiga sound.

Hon har släppt fyra album ihop med country- och popgruppen Cookies´N´Beans, vars saga började 2003 med en spelning i en sunkig källare på söder i Stockholm. Där de har mellanlandat i Melodifestivalen, på den fantastiska scenen i Rättvik, Dalhalla då med Rosanne Cash i juli 2009. Hon har även gästat Peter Jöback i hans julshow på Globen. Trion har även sjungit med Kris Kristoffersson, varit på roadtrip i Smokey Mountains och spelat i Nashville.

Frida har genom åren även samarbetat med några av Sveriges främsta musiker i olika framgångsrika konstellationer. Bland annat med Bo Sundström där de tillsammans tolkade Pär Lagerkvist tonsatta dikter på skivan ”Den Lyckliges väg”. Hon har varit musikansvarig och skådespelerska i den politiska teaterföreställningen The Laramie project på Stadsteatern i Skärholmen och medverkat i Peter Jöbacks show ”Med hjärtat som insats” på Cirkus i Stockholm.

Debuterar på Diggiloo-scenen 2021

Sommaren 2021 debuterar hon på vår scen under Diggilooturnén – bara det är en anledning till att du inte får missa år 2021 upplaga av Diggiloos sommar-turné! Här kan du kolla in vår turnéplan och se till att säkra dina biljetter till Frida Öhrn konsert, och alla de andra fantastiska artisternas framträdanden på Diggiloo sommaren 2021!