Jessica Andersson

Jessica Andersson på turné med Diggiloo!

Nu kan du köpa biljetter till Diggiloo och därmed säkra din årliga dos av Jessica Andersson! Det var ingen tvekan om att hon skulle följa med oss ut på vägarna i år, för Diggiloo firar ju tjugo år i år – och det gör faktiskt Fames Mellovinnare ”Give me your love” också! (Tjugo? Jösses! Feeling old yet? Bra, det gör inte vi heller.)

Diggiloo + Jessica Andersson = sant

Utan Jessica är det faktiskt osäkert om det blir sommar över huvud taget. Hon har varit med oss så många gånger att vi kallar henne ”Mamma Diggiloo” ibland (nej, inte bara bakom hennes rygg). Men att ha rutin är inte detsamma som att göra saker på rutin, det bevisar hon varje gång hon ställer sig inför en publik. Jessica Andersson är helt enkelt show business ut i finger-, tå- och underkjolsspetsarna. Det är ju liksom inte vem som helst som får officiell status som Trollhättan-legend… 

Från Fame Factory till Mamma Diggiloo

Och det förstår man ju, att någon som vunnit både Melodifestivalen och Let’s dance, och dessutom fått en guldmask för bästa huvudroll i en musikal är något alldeles extra på scen! Det visade hon redan i Fame Factory, och det har hon fortsatt visa i shower, konserter och tv-program – och på turné med Diggiloo.

Se Jessica Andersson! Här finns biljetter

Med färskingar som Maria Sur och Nike Sellmar i startfältet är det inte fel att också få upp lite erfarenhet på scenen. Därför kan du se Anne-Lie Rydé, Di leva och många andra göra Jessica sällskap på scenen vid någon av våra konserter från Ystad till Höga kusten. 

Det ska bli så kul att ses i sommar! Välkommen till Diggiloo 2023!