Liamoo

Tjohoo! Liamoo är med i Diggiloo

Guldhedens svar på The Weeknd a.k.a. Liamoo är tillbaka i Diggiloo! Han slog igenom när han vann Idol 2016 och har sedan dess hunnit producera diverse hits och barn – men framför allt vunnit mängder av nya fans. Inte minst efter förra årets Mello med låten ”Bluffin” och under sommarens Diggilooturné. Och både han och vi andra tyckte det gick så bra – och att fler måste få chansen att se en konsert med Liamoo – att vi tänkte vi gör det igen. Sagt och gjort: Liamoo ska med på turnén! Så i år är han tillbaka, snart på en konsert nära dig.

All this and brains too

Sångare, modell, rappare, låtskrivare, modell, pappa, modell… Hur hinner han? Efter att Göteborgs svar på Justin Timberlake a.k.a. Liamoo vann Idol har han bland annat stått på scen i Melodifestivalen tre gånger: ensam med ”Last Breath” 2018 och megahiten ”Bluffin” 2022, och tillsammans med Hanna Ferm i duetten ”Hold You” 2019. Dessutom var han med och skrev Paul Reys bidrag ”Royals” som gick direkt till final i årets tävling.

Hitta konsert med Liamoo och de andra

Men Västkustens svar på Pharell Williams a.k.a. Liamoo är inte ensam på scen under Diggiloo. Med på turnén finns också bland andra kollegan John Lundvik, komikern Daniel Norberg, legenden Anne-Lie Rydé och… Thomas Di Leva! Och ett helt gäng till. Kommer vi till din stad? Här kan du kolla in turnéplanen och köpa biljetter.