Liamoo

Liamoo gör hattrick i Diggiloo-turné!

Han gör det igen – kickar igång partyt som heter svensk sommar. För tredje året i rad åker Liamoo ut på turné med Diggiloo. Vi är glada att få behålla honom eftersom det är fler än svenska folket som älskar Liamoo. Han har nämligen just slagit igenom i Polen! Med nytt skivbolag, och stora planer på mer musik till fansen, blev det första släppet ett samarbete med polska artisten Kuba. Tillsammans spelade de in ”Running With Lightning”, en låt som Liamoo även varit med och skrivit.

– Den satt som en smäck i studion. Sedan började låten snabbt cirkulera på de största radiostationerna i Polen. Det var helt sjukt…, berättar Liamoo.

Idolvinnare, Mellofavorit, låtskrivare, sångare, rappare

Liamoo slog igenom 2016 när han vann Idol med sin fenomenala förmåga att både rappa och sjunga. Han har sedan dess utmärkt sig även som låtskrivare och via Melodifestivalen har han levererat hits som ”Bluffin”, ”Hold You” och ”Last Breath”. Att Liamoo har en dragningskraft utanför Sverige är helt klart. Redan innan hiten i Polen hade låten ”Forever Young” en stor del av sina 134 miljoner lyssningar från Spotify i USA och Tyskland.

Diggiloo – sommarens konsert 2024

Diggiloo är Sveriges största sommarturné och en biljett ger dig massor av konsert, show och gemenskap för pengarna. Läs mer om årets alla artister som Anders Bagge, Jessica Andersson, Andreas Weise m fl och se turnéplanen var du hittar oss 2024.