Linda Bengtzing

Om du älskar Melodifestivalen i allmänhet och svensk schlagerpop i synnerhet då älskar du också sannolikt Linda Bengtzing. På sommarens turné gör Linda comeback och det blir hennes fjärde år med Diggiloo.

Självklart kommer hon ha med sig sina stora schlagerhits men även något nytt. För även om livespelningarna legat på is under det gångna året har Linda hållit sig aktiv och spelat in en del ny musik. Hennes hyllning till Marie Fredriksson med låten Äntligen är redan släppt, och fler nya låtar är på väg ut.

Linda längtar efter att möta publiken under sommarens Diggiloo.

Linda Bengtzing har en självklar plats i alla schlagerälskares hjärta. Liksom schlagern har en väldigt stor plats i hennes hjärta. I sommarens turné gör Linda comeback och det blir hennes tredje år med Diggiloo, något hon ser fram emot. Självklart kommer hon ha med sig sina stora schlagerhits men även något nytt. För under 2016 kommer det att hända en hel del i Lindas karriär. Allt kan inte avslöjas nu, men bland annat kommer att Linda debutera som barnboksförfattare under hösten, så räkna med att både se & höra en hel del om Linda under 2016.

@LindaBengtzing följer du på:

www.facebook.com/LindaBengtzing

www.lindabengtzing.se

www.instagram.com/lindabengtzing

Artister & Ensemble

[visa_artister]