Lisa Stadell

Missa inte Lisa Stadell på Diggiloo i år

Vad skulle vi på Diggiloo ta oss till utan Lisa? Hon har varit med oss fjorton (!) år på raken, och med sin röst, sin charm och inte minst sina fantastiska dansmoves är hon en av pelarna som håller oss uppe när det brinner i halsgroparna, vinden står som spön i backen och alla metaforer störtar samman. Den mångfacetterade Lisa Stadell började sin karriär som magisk dansare hos en viss Joe Labero i hans show i Monte Carlo, och sen dess har det rullat på i hundranittio.

Mamma Mia! En musikalstjärna

Om du tycker att du känner igen Lisa utan att kunna komma på varifrån kan det förstås vara så att du är en så allmänt utmärkt person att du varit och sett Diggiloo förut (Hurra!). Om du däremot har det nöjet kvar (ett litet tag till i alla fall …) kan du ha sett henne i någon av alla tunga roller hon gjort i olika musikaler på landets största teaterscener – som exempelvis ”Priscilla”, ”Evita”, ”Jersey Boys”, ”Jesus Christ Superstar” och nu senast i ”A Chorus Line”. Lisa Stadell har dessutom gjort flera olika roller i ”Mamma Mia! The Party”.

Men var kan jag se Lisa och Diggiloo i sommar då?

Vi reser land och rike runt under juli och augusti, och on the road har Lisa sällskap av musikalkollegan Bruno Mitsogiannis, Idolvinnaren Nike Sellmar, discokungen Andreas Lundstedt och många andra. Hitta din närmaste konsert och köp biljett här!