Lisa Stadell

Sommar och sol och Lisa Stadell

Du ska inte tro det blir sommar ifall inte Diggiloo ger sig ut på turné. Och om Diggiloo åker så gör Lisa Stadell det också. 2024 blir det 15:e året Lisa höjer stämningen på vår scen. Med sin fenomenala förmåga att alltid ge allt, drar hon blickarna till sig. Hon är likadan på fritiden. När hon läser kinesiska gör hon det till 100% och när det är dags för Champions League får alla andra intressen och aktiviteter stå tillbaka.

Regisserar och koreograferar show i Norge

Det senaste projektet att få hennes laserfokus är underhållningen på kryssningsfartyget Color Fantasy som trafikerar Oslo–Kiel. Tillsammans med Diggiloos regissör, Sandra Koffner, har Lisa skapat en helt ny show med premiär i februari 2024. Lisa och Sandra står för både regi och koreografi.

– Vi har jobbat med showen hela hösten och det har varit jättekul att ta ett grepp om helhet, berättar Lisa.

Mamma Mia! The Party i Stockholm under våren

I vår återvänder ”Mamma Mia! The Party” till Stockholm och Tyrol där det hela började. Det gör Lisa också som medverkat i produktionen tidigare. För det är på scenen hon älskar att vara. På Diggiloo och på landets många musikalscener där hon spelat så många ledande roller genom åren – ”Priscilla”, ”Evita”, ”Jersey Boys”, ”Hedwig and the Angry Inch”, ”Jesus Christ Superstar”, ”Bullets Over Broadway” och ”A Chorus Line”, för att nämna några.

Här kan du se Lisa i Diggiloo 2024

turnéplanen hittar du sommarens alla stopp. Läs också mer om alla artister.