Lucianoz

Det är ju Lucianoz vi går och väntar på

Visst längtar vi alla till den svenska sommaren och nu har vi fått ytterligare en underbar anledning. Med på Diggiloo-turnén 2024 är den stigande stjärnan Lucianoz. Över en natt erövrade han svenska folkets hjärtan med sina kärleksfulla dansbandstolkningar, sin unika röst och underbara personlighet. Allt började med att Lucianoz sjöng Stefan Borschs klassiker ”Det är ju dej jag går och väntar på” på TikTok. Sedan fortsatte det i rasande fart med fler låtar, miljontals lyssningar på Spotify, mellanakt i Melodifestivalen, uppträdande i Allsång på Skansen och med Håkan Hellström på Stockholm stadion.

Vem är Lucianoz? Luciano Axelsson är musik och kärleken till dansband!

Han har sjungit varje dag sedan han var 5 år gammal. Med musiken vill Lucianoz förmedla kärlek till alla ute i landet. Han vill se folk dansa och finna lycka. Just nu jobbar han med ny musik och att få möta publiken så ofta det bara går. Hur tänker han då själv om allt som har hänt på rekordtid?

– Det här är bara början, nu lägger vi in nästa växel!, säger Lucianoz med ett stort leende.

Konsert, spelning, show, turné – Diggiloo 2024

Diggiloo kan kallas många saker och en sak är säker – populariteten bara växer. Se till att säkra dina biljetter till sommarens händelse i din närmaste stad, här hittar du turnéplanen! Förutom Lucianoz, kommer du att få se och höra Elisa Lindström, Liamoo, Jessica Andersson och många fler.