Magnus Carlsson firar 25 år som artist på turné!

Magnus Carlsson är inte för inte en av Sveriges allra mest folkkära artister. Med flera guld- och platinaskivor och turnéer både som sångare i Barbados, Alcazar och senare som soloartist, har Magnus ett minst sagt imponerande cv!

Magnus Carlsson har tävlat i Melodifestivalen hela åtta gånger, både med sina tidigare band och som soloartist. Med närmare 40 guld- och platinaskivor, tre Grammisar och en mängd andra utmärkelser, programledarjobb och musikalroller har han nått ett enormt erkännande både i Sverige och utomlands. Magnus Carlsson har turnerat med olika shower över hela världen under sina 25 år som artist, och har en låtskatt likt få andra i branschen.

Magnus på turné över hela Sverige

Fram till sommarens Diggiloo-konserter är Magnus ute på sin stora Sverigeturné med föreställningen Från Barbados till Gamla Stan där Magnus tar dig med på en tur genom hela hans enastående karriär fram till dags dato.
Magnus Carlsson medverkade på Diggiloos turné första gången redan år 2011, och efter några års uppehåll är han äntligen tillbaka! Här kan du ta del av vår turnéplan och biljetter till din närmaste Diggiloo-konsert med Magnus Carlsson och alla våra andra populära artister!