Mariette följer med Diggiloo för tredje gången!

Vi är superglada att Mariette ansluter sig till 2021 års konsertturné med Diggiloo! Mariettes dansanta pop har spelats flitigt över hela Sverige ända sedan hennes stora genombrott i Idol år 2009.

Mariette kommer från Harplinge, strax utanför Halmstad, och från en uppväxt fylld av musik. När hon var 11 år fick hon sin första gitarr och resten är, som man brukar säga, historia. Redan som 16-åring gjorde Mariette sitt första TV-framträdande, i TV4:s Sikta mot stjärnorna 1999. 2008 släppte Mariette sitt första album men det dröjde ytterligare ett år innan hon fick sitt stora genombrott som artist. Även det var i ett TV4-program, nämligen Idol där hon kom på en fjärdeplats i tävlingen.

Boka biljetter till sommarens Diggiloo-konserter!

Efter ett par tysta år gjorde Mariette storartad comeback i Melodifestivalen 2015 där hon kom på tredje plats med bidraget Don’t stop believing. Två år senare var hon tillbaka på Melodifestivalscenen, den här gången med låten A million years som kom på en fjärde plats. 2018 var Mariette tillbaka i tävlingen och tog sig återigen till finalen med bidraget For you.
I sommar ser vi henne på Diggiloo-scenen för tredje gången, och efter 2019’s succé är det något vi verkligen ser fram emot! Här hittar du information om alla de andra artisterna som är med på turnén. Spana in turnéplanen och boka dina biljetter till närmaste Diggiloo-konsert!