Wiktoria

Välkommen tillbaka till Diggiloo Wiktoria

Under vintern och våren jobbar Wiktoria på ett nytt projekt med ny musik. Det blir mycket studiotid så att kunna se fram emot att få komma ut i den svenska sommaren och resa landet runt med Diggiloo passar henne perfekt.

– Det kommer bli så underbart att få möta publiken på den stora, härliga turnén. Jag ser fram emot att få jobba med tjejerna igen och vara med om nya musikaliska möten, säger Wiktoria.

Wiktoria var även med i Diggiloo 2017 och lärde då känna Jessica Andersson och Lisa Stadell. 2019 åkte hon på stor julturné hon med Elisa Lindström, så det blir flera återföreningar för henne på Diggiloo 2024.

Missa inte popprinsessan Wiktoria på turné 2024

Wiktoria är en mycket uppskattad artist och låtskrivare. Hon slog igenom stort hos svenska folket i Melodifestivalen med ”Save Me” 2016 och ”As I Lay Me Down” 2017 som båda dessutom erövrade förstaplaceringen på Spotifys svenska topplista. Hon fortsatte sin Mellomedverkan med ”Not with me” 2019 och ”All My Life (Where Have You Been)” 2023. Wiktoria har också uppfyllt drömmen om att få vara Disneyprinsessa – hon har gjort den svenska rösten till Vaiana.

En mega-konsert-show-upplevelse

Diggiloo är extra allt. 2024 ger dig en biljett inte bara en rejäl dos Wiktoria, du får också Anders Bagge, Andreas Weise, Lucianoz och komikern Ann Westin m fl serverade under sommarhimmeln. Ta en titt på turnéplanen och säkra din plats.