13 år med Diggiloo

Hej på er,

Det känns som att jag har missat alldeles för mycket under mina semesterdagar…dels missade jag den fantastiska premiären som jag verkligen hade velat vara med på. Dessutom missade jag första delen av 13 år med Diggiloo som sändes i måndags på TV4. Tur för mig att det finns TV4play så jag kunde kolla direkt när jag kom hem i alla fall. Och för er som precis som mig inte kunde se det i måndags kan ni titta på det här:

13 år med Diggiloo del 1

Slutmedley del 2

Jag har ju inte hunnit bli så gammal än och jag har tyvärr inte följt Diggiloo ända sedan starten så för mig var det oerhört intressant att få se lite från hur det såg ut under de allra första åren. Jag började gå på Diggiloo 2009 och sedan dess har jag inte missat ett ändå år så jag har ju ändå lyckats se ganska många shower genom åren och det var kul att få lite tillbakablickar på hur det har sett ut egentligen. Men som sagt, jag tycker det roligaste var att få se lite från första showen men också att få höra lite olika röster från dem som jobbar med showen. Det var ju otroligt bra redan då men jag måste nog ändå säga att det har blivit ännu bättre under den senaste tiden. För att inte tala om årets show…men den får ni inte se på TV riktigt än. Men det ska bli väldigt kul att få se fortsättningen på TV4 ikväll! Ska ni också titta?

Idol-Saga klar för Diggiloo

Diggiloo får förstärkning från Västergötland. Vi är glada att meddela att Idol-Saga är klar för Diggiloo. Det blir inte en...

Dags att planera sommaren!

Men först…Påsk, och vi har alla våra olika traditioner under denna högtid. Påskjakt, äggkonst, familjemiddagar, skotertur på isen och pimpelfiske...

Lasse Holm – från främling till konungens medalj!

Lasse Holm tilldelas konungens medalj! Att Lasse Holm, vår schlagerkung, nu får Konungens medalj Litteris et Artibus som betyder ”för...

Diggiloo 💜 Mello

Mello, Melodifestivalen som är Sveriges största musiktävling går snart av stapeln. Det har väl inte undgått någon att det finns...

God Jul & Gott Nytt År

Diggiloo-året 2023 lider mot sitt slut Ett magiskt år för Diggiloo har nu kommit till ända och vi känner oss...

Låt oss presentera Diggiloo 2024

Möt Anders Bagge, Lucianoz, Wiktoria, Andreas Lundstedt, Liamoo, Andreas Weise, Elisa Lindström, Dogge Doggelito, Jessica Andersson, Lisa Stadell, komikern Ann...

Idolvinnaren Cimberly vinner en plats i Diggiloo!

Efter kvällens enastående och spännande final av Idol 2023 kan vi med glädje hälsa Cimberly Wanyonyi, 18 år, från Skellefteå...

Diggiloo+Idol=sant

I samarbete med Universal Music kan vi stolt informera att årets vinnare av Idol vinner, förutom ett skivkontrakt, en plats...

Tack för i år, ses 2024!

Ett ord, WOW! Vilken turné, vilken show och vilken publik vi haft i år. Kalasbra! Vi hade helt enkelt inte...

Diggiloo tar ett skutt in i sista veckan!

Turnén går mot sitt slut efter en lååång och händelserik sommar. Den sista spelningen blir i Göteborg lördagen 26 augusti,...