13 år med Diggiloo

Hej på er,

Det känns som att jag har missat alldeles för mycket under mina semesterdagar…dels missade jag den fantastiska premiären som jag verkligen hade velat vara med på. Dessutom missade jag första delen av 13 år med Diggiloo som sändes i måndags på TV4. Tur för mig att det finns TV4play så jag kunde kolla direkt när jag kom hem i alla fall. Och för er som precis som mig inte kunde se det i måndags kan ni titta på det här:

13 år med Diggiloo del 1

Slutmedley del 2

Jag har ju inte hunnit bli så gammal än och jag har tyvärr inte följt Diggiloo ända sedan starten så för mig var det oerhört intressant att få se lite från hur det såg ut under de allra första åren. Jag började gå på Diggiloo 2009 och sedan dess har jag inte missat ett ändå år så jag har ju ändå lyckats se ganska många shower genom åren och det var kul att få lite tillbakablickar på hur det har sett ut egentligen. Men som sagt, jag tycker det roligaste var att få se lite från första showen men också att få höra lite olika röster från dem som jobbar med showen. Det var ju otroligt bra redan då men jag måste nog ändå säga att det har blivit ännu bättre under den senaste tiden. För att inte tala om årets show…men den får ni inte se på TV riktigt än. Men det ska bli väldigt kul att få se fortsättningen på TV4 ikväll! Ska ni också titta?