Ännu en helg är över

Jag kan knappt förstå hur fort tiden går just nu. Det bara rinner iväg! Både skönt och väldigt tråkigt. Det var en intensiv dag i Ronneby som jag skrev om i senaste inlägget. Poddinspelningar, radio, fotografer osv. Men allt gick jättebra och dagen förflöt utan problem. Vi bodde precis vid spelplatsen på Ronneby Brunn och det var skönt, bara att gå och lägga sig direkt efter gig. Några satt i och för sig uppe en stund förstod jag det som…men inte jag, jag skulle upp supertidigt för att ta tåget klockan 6 på morgonen. Igår var jag nämligen ledig så jag missade faktiskt gårdagens gig i Nyköping. Väldigt tomt måste jag säga! Men vad jag förstod det som så var det en väldigt lyckad spelning i alla fall, precis som vanligt.

Idag åkte jag själv till Kristinehamn med bil och det tog sin lilla tid på de här små vägarna. Men när jag väl var framme sken solen och jag välkomnades tillbaka av hela gänget. Mysigt! Idag har vi haft i princip fullsatt hörde jag rykten om, väldigt roligt såklart då det är första gången vi är här. Showen är alldeles strax slut och publiken har varit helt sjukt taggade. Så väldigt, väldigt bra stämning!

Ikväll ska jag och hela crewet åka till Hällefors efter rivet för att spendera två dagar tillsammans med lite avkoppling och roliga aktiviteter innan vi åker vidare till Varberg. Det blir eventuellt lite såpa-brännboll och grillkväll tror jag, jag ska försöka ta lite bilder och filma så ni också får hänga med såklart. Men nu måste jag sluta för giget har precis slutat. Vi hörs!

/Emilia

Väskförbudet – Ingen match för Diggiloopubliken!

Premiärhelgen gick galant och nu har vi rivit av de tre första showerna på sommarens turné. Det var en magisk...

PREMIÄREN AVKLARAD

Och där gick startskottet på denna Turné, premiären avklarad och nu har vi bara resten kvar, totalt 23 shower. Vi...

PREMIÄR – DIGGILOO, SVERIGES GULDKORN

Nedräkningen är total nu när vi räknar timmar till startskottet på denna fantastiska sommar. Det är detta vi längtat efter...

Sista repen inför premiär – Så går det till!

Denna vecka började med att tekniker och ansvariga för hela turnén anlände till Jönköping där rep och genrep kommer att...

Vi presenterar vinnarna

Tävlingen är avslutad och äntligen kan vi presentera vinnarna till alla fina priser. 🥳 Vi reserverar oss för att tävlande kan...

Semesteraktiviteter i Sverige

Vad ska vi hitta på när det är semester? Var ska vi åka? Äsch, det kanske är bättre att ta...

Sommarens konserter i Sverige – Diggiloo, en given tradition!

Sommaren 2024 besöker vi totalt 24 orter med DIGGILOO vilket då innebär 24 konserter runt om i Sverige. Möjligheterna är...

Solen skiner alltid på Diggiloo!

Idag skiner solen på oss när vi tar vårt kaffe i solen! Men det är ju inte konstigt, solen skiner...

Repvecka hos Anders Bagge

Hänger ni med? Tiden är kommen för årets första repvecka. Vi kallar det även workshop, eftersom det är dessa dagar...

Idol-Saga klar för Diggiloo

Diggiloo får förstärkning från Västergötland. Vi är glada att meddela att Idol-Saga är klar för Diggiloo. Det blir inte en...