Ännu en helg är över

Jag kan knappt förstå hur fort tiden går just nu. Det bara rinner iväg! Både skönt och väldigt tråkigt. Det var en intensiv dag i Ronneby som jag skrev om i senaste inlägget. Poddinspelningar, radio, fotografer osv. Men allt gick jättebra och dagen förflöt utan problem. Vi bodde precis vid spelplatsen på Ronneby Brunn och det var skönt, bara att gå och lägga sig direkt efter gig. Några satt i och för sig uppe en stund förstod jag det som…men inte jag, jag skulle upp supertidigt för att ta tåget klockan 6 på morgonen. Igår var jag nämligen ledig så jag missade faktiskt gårdagens gig i Nyköping. Väldigt tomt måste jag säga! Men vad jag förstod det som så var det en väldigt lyckad spelning i alla fall, precis som vanligt.

Idag åkte jag själv till Kristinehamn med bil och det tog sin lilla tid på de här små vägarna. Men när jag väl var framme sken solen och jag välkomnades tillbaka av hela gänget. Mysigt! Idag har vi haft i princip fullsatt hörde jag rykten om, väldigt roligt såklart då det är första gången vi är här. Showen är alldeles strax slut och publiken har varit helt sjukt taggade. Så väldigt, väldigt bra stämning!

Ikväll ska jag och hela crewet åka till Hällefors efter rivet för att spendera två dagar tillsammans med lite avkoppling och roliga aktiviteter innan vi åker vidare till Varberg. Det blir eventuellt lite såpa-brännboll och grillkväll tror jag, jag ska försöka ta lite bilder och filma så ni också får hänga med såklart. Men nu måste jag sluta för giget har precis slutat. Vi hörs!

/Emilia

Idol-Saga klar för Diggiloo

Diggiloo får förstärkning från Västergötland. Vi är glada att meddela att Idol-Saga är klar för Diggiloo. Det blir inte en...

Dags att planera sommaren!

Men först…Påsk, och vi har alla våra olika traditioner under denna högtid. Påskjakt, äggkonst, familjemiddagar, skotertur på isen och pimpelfiske...

Lasse Holm – från främling till konungens medalj!

Lasse Holm tilldelas konungens medalj! Att Lasse Holm, vår schlagerkung, nu får Konungens medalj Litteris et Artibus som betyder ”för...

Diggiloo 💜 Mello

Mello, Melodifestivalen som är Sveriges största musiktävling går snart av stapeln. Det har väl inte undgått någon att det finns...

God Jul & Gott Nytt År

Diggiloo-året 2023 lider mot sitt slut Ett magiskt år för Diggiloo har nu kommit till ända och vi känner oss...

Låt oss presentera Diggiloo 2024

Möt Anders Bagge, Lucianoz, Wiktoria, Andreas Lundstedt, Liamoo, Andreas Weise, Elisa Lindström, Dogge Doggelito, Jessica Andersson, Lisa Stadell, komikern Ann...

Idolvinnaren Cimberly vinner en plats i Diggiloo!

Efter kvällens enastående och spännande final av Idol 2023 kan vi med glädje hälsa Cimberly Wanyonyi, 18 år, från Skellefteå...

Diggiloo+Idol=sant

I samarbete med Universal Music kan vi stolt informera att årets vinnare av Idol vinner, förutom ett skivkontrakt, en plats...

Tack för i år, ses 2024!

Ett ord, WOW! Vilken turné, vilken show och vilken publik vi haft i år. Kalasbra! Vi hade helt enkelt inte...

Diggiloo tar ett skutt in i sista veckan!

Turnén går mot sitt slut efter en lååång och händelserik sommar. Den sista spelningen blir i Göteborg lördagen 26 augusti,...