Ännu en helg är över

Jag kan knappt förstå hur fort tiden går just nu. Det bara rinner iväg! Både skönt och väldigt tråkigt. Det var en intensiv dag i Ronneby som jag skrev om i senaste inlägget. Poddinspelningar, radio, fotografer osv. Men allt gick jättebra och dagen förflöt utan problem. Vi bodde precis vid spelplatsen på Ronneby Brunn och det var skönt, bara att gå och lägga sig direkt efter gig. Några satt i och för sig uppe en stund förstod jag det som…men inte jag, jag skulle upp supertidigt för att ta tåget klockan 6 på morgonen. Igår var jag nämligen ledig så jag missade faktiskt gårdagens gig i Nyköping. Väldigt tomt måste jag säga! Men vad jag förstod det som så var det en väldigt lyckad spelning i alla fall, precis som vanligt.

Idag åkte jag själv till Kristinehamn med bil och det tog sin lilla tid på de här små vägarna. Men när jag väl var framme sken solen och jag välkomnades tillbaka av hela gänget. Mysigt! Idag har vi haft i princip fullsatt hörde jag rykten om, väldigt roligt såklart då det är första gången vi är här. Showen är alldeles strax slut och publiken har varit helt sjukt taggade. Så väldigt, väldigt bra stämning!

Ikväll ska jag och hela crewet åka till Hällefors efter rivet för att spendera två dagar tillsammans med lite avkoppling och roliga aktiviteter innan vi åker vidare till Varberg. Det blir eventuellt lite såpa-brännboll och grillkväll tror jag, jag ska försöka ta lite bilder och filma så ni också får hänga med såklart. Men nu måste jag sluta för giget har precis slutat. Vi hörs!

/Emilia

Diggiloo+Idol=sant

I samarbete med Universal Music kan vi stolt informera att årets vinnare av Idol vinner, förutom ett skivkontrakt, en plats...

Tack för i år, ses 2024!

Ett ord, WOW! Vilken turné, vilken show och vilken publik vi haft i år. Kalasbra! Vi hade helt enkelt inte...

Diggiloo tar ett skutt in i sista veckan!

Turnén går mot sitt slut efter en lååång och händelserik sommar. Den sista spelningen blir i Göteborg lördagen 26 augusti,...

Stockholm är utsålt!

Sveriges största sommarturné tuffar på med full kraft och vår show i Stockholm på Ulriksdals slott är slutsåld. Men det...

Vi kom, du såg, vi segrade!

✓Diggiloo är igång och vilken start vi fick. Småland bubblade. Hok kokade. Artisterna ägde. Och tack publiken för att ni...

Premiär i Hok ikväll!

Baaam! Nu är det äntligen dags för premiär. På riktigt alltså. Live n’ direct. För ikväll är det showtime à...

Det repas för fullt!

Just nu repas det för fulla muggar inför årets Diggiloo-turné. Danser dansas, kostymer provas, låtval knådas, röster tränas osv. Allt...

Följa John?

Det bästa sättet att få koll på de senaste nyheterna och det hetaste skvallret är att faktiskt följa oss på...

Lidl Sverige och Diggiloo firar 20 år tillsammans

Vi är stolta att presentera Lidl Sverige som huvudpartner till Diggiloo, samtidigt som båda parter firar 20 år i år....

Nanne Grönvall uppträder på Diggiloo

Greetings from Greece!

Diggiloogänget värmer just nu upp på härliga Rhodos inför sommarens stora jubileumsturné. Shownummer repas, röster tränas, kläder testas och riff...