Äntligen på plats i Piteå

Eller det har vi faktiskt varit ett tag nu…det är jag som inte suttit mig med datorn förrän nu. Men nu äntligen blir det lite uppdatering!

Jag mötte upp Jessica och Magnus J på Landvetter imorse strax efter klockan 6 och därifrån flög vi till Stockholm där vi åt lite frukost i väntan på resten av gänget. De kom insläntrande allteftersom, ett glatt gäng som verkade ganska utvilat och redo för den här veckans spelningar. Ungefär vid 9 var det dags att gå på planet som skulle ta oss vidare till Luleå. Allt gick supersmidigt, vi blev upphämtade av en buss direkt utanför flygplatsen och åkte direkt hit till Pite Havsbad. Åh, vad det är fint här!

Våra duktiga scen- och arenaarbetare blev något försenade imorse men verkar ha jobbat ikapp det nu så nu börjar det verkligen se ut som att det ska bli en spelning här ikväll. Artisterna och musikerna har fått lite ledigt nu så de flesta vilar lite på rummen innan det är dags för soundcheck. Jag för min del sitter på mitt hotellrum och blickar ut över hela området med scenen nästan precis utanför balkongen! Jag måste ju ha fått det bästa rummet…men nu ska jag nog ut och övervaka arbetandet lite närmare. Vi hörs senare!11693169_10153118358666925_367418489_n