Behind the scenes – nu kör vi!

Hej alla glada Diggilooare!

Nu äntligen är vi (och jag!) igång och jag känner redan att det här kommer bli den bästa sommaren någonsin! Jag har varit på plats här i Grebbestad sen lunchtid ungefär och det är full fart konstant. Jag är helt slut!! Men det är väl så det ska vara, skratt, skoj och härliga människor. Jag har suttit hela dagen och planerat vad jag ska göra och visa för er i sommaren så att ni hela tiden har något nytt kul att läsa eller titta på så nu har jag massvis med spännande idéer! Men innan vi drar igång ordentligt tänkte jag presentera mig själv en snabbis.

Jag heter alltså Emilia Berntsson och det är jag som kommer vara ansvarig för den här bloggen, Facebook och instagram. När jag inte skriver om Diggiloo så pluggar jag till journalist i Göteborg där jag bott i princip hela mitt liv, förutom ett år när jag bodde i USA och jobbade som au pair. Jag älskar att skriva (såklart) och kommer även försöka filma så mycket som möjligt under den här sommaren så att ni också får se vad det är som faktiskt händer på den här resan. Har ni önskemål eller andra förslag får ni jättegärna skriva till mig, antingen via en kommentar här eller så kan ni slänga iväg ett mail till [email protected] så kommer jag göra mitt allra bästa för att uppfylla era önskningar!

Jag ville bara titta in, starta upp och säga hej nu efter den här första dagen här i Grebbestad och så kör vi igång igen på riktigt imon. Sov gott så länge!

Emilia