Behind the scenes – nu kör vi!

Hej alla glada Diggilooare!

Nu äntligen är vi (och jag!) igång och jag känner redan att det här kommer bli den bästa sommaren någonsin! Jag har varit på plats här i Grebbestad sen lunchtid ungefär och det är full fart konstant. Jag är helt slut!! Men det är väl så det ska vara, skratt, skoj och härliga människor. Jag har suttit hela dagen och planerat vad jag ska göra och visa för er i sommaren så att ni hela tiden har något nytt kul att läsa eller titta på så nu har jag massvis med spännande idéer! Men innan vi drar igång ordentligt tänkte jag presentera mig själv en snabbis.

Jag heter alltså Emilia Berntsson och det är jag som kommer vara ansvarig för den här bloggen, Facebook och instagram. När jag inte skriver om Diggiloo så pluggar jag till journalist i Göteborg där jag bott i princip hela mitt liv, förutom ett år när jag bodde i USA och jobbade som au pair. Jag älskar att skriva (såklart) och kommer även försöka filma så mycket som möjligt under den här sommaren så att ni också får se vad det är som faktiskt händer på den här resan. Har ni önskemål eller andra förslag får ni jättegärna skriva till mig, antingen via en kommentar här eller så kan ni slänga iväg ett mail till [email protected] så kommer jag göra mitt allra bästa för att uppfylla era önskningar!

Jag ville bara titta in, starta upp och säga hej nu efter den här första dagen här i Grebbestad och så kör vi igång igen på riktigt imon. Sov gott så länge!

Emilia

Semesteraktiviteter i Sverige

Vad ska vi hitta på när det är semester? Var ska vi åka? Äsch, det kanske är bättre att ta...

Sommarens konserter i Sverige – Diggiloo, en given tradition!

Sommaren 2024 besöker vi totalt 24 orter med DIGGILOO vilket då innebär 24 konserter runt om i Sverige. Möjligheterna är...

Solen skiner alltid på Diggiloo!

Idag skiner solen på oss när vi tar vårt kaffe i solen! Men det är ju inte konstigt, solen skiner...

Repvecka hos Anders Bagge

Hänger ni med? Tiden är kommen för årets första repvecka. Vi kallar det även workshop, eftersom det är dessa dagar...

Idol-Saga klar för Diggiloo

Diggiloo får förstärkning från Västergötland. Vi är glada att meddela att Idol-Saga är klar för Diggiloo. Det blir inte en...

Dags att planera sommaren!

Men först…Påsk, och vi har alla våra olika traditioner under denna högtid. Påskjakt, äggkonst, familjemiddagar, skotertur på isen och pimpelfiske...

Lasse Holm – från främling till konungens medalj!

Lasse Holm tilldelas konungens medalj! Att Lasse Holm, vår schlagerkung, nu får Konungens medalj Litteris et Artibus som betyder ”för...

Diggiloo 💜 Mello

Mello, Melodifestivalen som är Sveriges största musiktävling går snart av stapeln. Det har väl inte undgått någon att det finns...

God Jul & Gott Nytt År

Diggiloo-året 2023 lider mot sitt slut Ett magiskt år för Diggiloo har nu kommit till ända och vi känner oss...

Låt oss presentera Diggiloo 2024

Möt Anders Bagge, Lucianoz, Wiktoria, Andreas Lundstedt, Liamoo, Andreas Weise, Elisa Lindström, Dogge Doggelito, Jessica Andersson, Lisa Stadell, komikern Ann...