Bussen rullar mot Vänersborg

Jajamän, vi har varit på väg en liten stund nu faktiskt. Bussen gick vid 11 imorse så det blev lite sovmorgon för hela gänget idag. För min del blev det en liten löptur innan jag mötte upp resten av gänget för lite frukost. Men det var nog tur att vi hade sovmorgon idag…men jag tar det från början.

Igår kom vi fram till spelplatsen i Eksjö runt klockan 16 och då var det dags för soundcheck och hela den baletten. Vårt insläpp blev ett par minuter försenat då soundchecket drog ut lite på tiden. Så kan det bli ibland! Det viktigaste är ju ändå att det blir bra till slut. Föreställningen gick i alla fall fantastiskt bra, det börjar verkligen sätta sig ordentligt nu och publiken i Eksjö var så himla med! De sjöng, klappade och dansade med oss hela kvällen så det blev otroligt lyckat.

När showen var över blev det lite nattmacka utanför bussen innan det var dags att fara vidare till hotellet i Nässjö där vi bodde. På bussen drogs det igång så kallad ”bussfest” vilket innebär att musiken är på högsta volym och det spelas bara nittiotals-låtar alternativt Saxofuckingfon med Samir och Viktor. För att det ska vara riktigt bussfest måste alla även sjunga med (eller skrika med egentligen) och gunga fram och tillbaka i takt eller möjligtvis vinka. Så då blev det stämning här vill jag lova! Och efter den stämningen ville ingen gå och lägga sig när vi väl kom fram till hotellet så det blev en liten spontan utgång där för nästan hela gänget. Väldigt trevligt måste jag säga! Och det tror jag Nässjöborna tyckte också. Så vi dansade lite på den enda baren som var öppen i stan innan det var dags att dra sig tillbaka.

Så det blev en riktigt härlig kväll tillsammans med det här härliga gänget. Nu rullar bussen som sagt mot Vänersborg och vi laddar återigen inför show. De flesta sitter och kollar på skräckfilm så jag passade på att uppdatera er under tiden. Men som vanligt är internet fruktansvärt långsamt här på bussen så jag får inte upp några bilder…så ni får klara er utan det så länge. Hej hopp!

/Emilia