Citroëns Diggiloo-bilar

Som ni kunnat läsa om tidigare (läs inlägget här) så har Citroën ett event på området. Där finns det alltid minst tre bilar som man kan känna och klämma lite på. Först och främst har vi en vit C4 Cactus. Cactusen kännetecknas av att det är en väldigt lätt bil och att den därför drar mindre bränsle. Den har också en ny teknik som ska skydda mot vardagligt slitage så som dörrar som smälls upp och liknande, de såkallade airbumpsen. Här kan du läsa mer om C4 Cactus.

Nu rullar vi från G...

Den andra bilen vi har med oss är en C4. En väldigt smidig bil som ändå har gott om plats inuti. Det var den bilen jag åkte med till Grebbestad och det var en otroligt behaglig resa verkligen. Det här är också en bil med låg bränsleförbrukning och snygg design. Här kan du läsa mer om den här modellen.

citroén-600x375

Den sista bilmodellen vi har med oss är en Grand C4 Picasso och det är en lite större bil med väldigt mycket plats trots att den inte känns så stor när man kör den. Det är också en miljöbil med mycket ny teknik för att göra den så lättanvänd som möjligt. Och här kan du läsa mer om den.

11739635_10153140507646925_361335370_n

Vi är i alla fall väldigt nöjda med bilarna vi fått låna från Citroën, så stort tack för det!