Den ultimata restaurangupplevelsen

Vårt mål med Diggiloo har alltid varit att leverera den perfekta sommarkvällen med allt från musik och glädje till mat och härligt väder. En helhetsupplevelse utöver det vanliga helt enkelt! Därför är vi extra glada över att i år kunna presentera en helt ny satsning på restaurangen tillsammans med vår sponsor Åbro Bryggeri.

I år kommer ni kunna förvänta er en helt ny mat- och dryckesupplevelse som vi tillsammans med Åbro Bryggeri har skräddarsytt för att kunna erbjuda våra besökare en njutbar måltid. Så varför inte passa på att unna dig en helhetsupplevelse med mat, dryck och en härlig show, allt i en oslagbar kombination?

I de undersökningar som gjorts på tidigare Diggiloo-besökare har det visat sig att matupplevelsen är en av de absolut viktigaste faktorerna som gör kvällen till en bra kväll vilket vi självklart lyssnar på. Därför har vi tagit i ordentligt med den här nya satsningen och både vi och Åbro känner oss stolta och nöjda med resultatet och samarbetet.

— Det handlar inte bara om att vi ska ha kul, det är viktigt för oss att skapa möjligheter för människor att mötas och ha kul tillsammans, att förenas under någonting som är positivt och som skänker glädje. Till många, säger Camilla Wideén – varumärkeschef Åbro Original.

Det kommer finnas ett ordentligt dryckesutbud med öl, cider, vin men även alkoholfria produkter såklart. Även när det kommer till maträtter finns det ett stort antal rätter att välja mellan, till exempel hamburgare och wraps samt vegetariska valmöjligheter.

Det finns alltså både lättare maträtter och lite lyxigare varianter. Så det är precis som det ska vara med Diggiloo – det finns något för alla!

4

– More Taste Mobile Catering AB, ett bolag med lång erfarenhet från försäljning av mat och dryck på evenemang har fått det spännande uppdraget att driva restaurang- bar och kioskverksamheten på Diggiloo 2016. Vår ambition är att erbjuda en prisvärd meny kryddat med snabb, effektiv och trevlig service för alla besökare, säger Bengt Mårtensson, VD More Taste Mobile Catering AB.

För den som vill äta middag på arenan finns det gott om platser i vårt restaurangområde där man kan sitta och njuta i solen med god mat, lite dricka och trevligt sällskap innan föreställningen börjar. För den som bara är ute efter något litet för att fylla på energidepåerna kommer vi även ha små kiosker runt om på området som kommer servera enklare rätter samt snacks att tugga på under showen.

Restaurangen kommer följa med oss runt i Sverige på turnén så missa nu inte chansen till en fantastisk måltid med mat och dryck noggrant utvalt för att passa alla besökare på Diggiloo. Så kom och besök Diggiloos helt nya restaurang!

Diggiloo+Idol=sant

I samarbete med Universal Music kan vi stolt informera att årets vinnare av Idol vinner, förutom ett skivkontrakt, en plats...

Tack för i år, ses 2024!

Ett ord, WOW! Vilken turné, vilken show och vilken publik vi haft i år. Kalasbra! Vi hade helt enkelt inte...

Diggiloo tar ett skutt in i sista veckan!

Turnén går mot sitt slut efter en lååång och händelserik sommar. Den sista spelningen blir i Göteborg lördagen 26 augusti,...

Stockholm är utsålt!

Sveriges största sommarturné tuffar på med full kraft och vår show i Stockholm på Ulriksdals slott är slutsåld. Men det...

Vi kom, du såg, vi segrade!

✓Diggiloo är igång och vilken start vi fick. Småland bubblade. Hok kokade. Artisterna ägde. Och tack publiken för att ni...

Premiär i Hok ikväll!

Baaam! Nu är det äntligen dags för premiär. På riktigt alltså. Live n’ direct. För ikväll är det showtime à...

Det repas för fullt!

Just nu repas det för fulla muggar inför årets Diggiloo-turné. Danser dansas, kostymer provas, låtval knådas, röster tränas osv. Allt...

Följa John?

Det bästa sättet att få koll på de senaste nyheterna och det hetaste skvallret är att faktiskt följa oss på...

Lidl Sverige och Diggiloo firar 20 år tillsammans

Vi är stolta att presentera Lidl Sverige som huvudpartner till Diggiloo, samtidigt som båda parter firar 20 år i år....

Nanne Grönvall uppträder på Diggiloo

Greetings from Greece!

Diggiloogänget värmer just nu upp på härliga Rhodos inför sommarens stora jubileumsturné. Shownummer repas, röster tränas, kläder testas och riff...