Emilia är tillbaka!!

Stort tack Göteborg...Hej alla Diggilooare!

Äntligen är jag tillbaka och oj, vad jag har längtat! Jag är otroligt ledsen över att jag inte kunde vara med på premiären här i Göteborg men vad jag har förstått det som så var det en grymt lyckad kväll i alla fall. Och Tess (och alla andra!) skötte ju rapporteringen med bravur under tiden jag var borta så det gick ju bra ändå. Tur! Men nu blickar vi framåt och fokuserar på nästa spelning. Tyvärr är det ju lite mer än en vecka kvar till spelningen i Vadstena men tiden kommer gå fort och tills dess kommer ni få lära er mer om dem som jobbar bakom scenen. Jag har lite material i bakfickan som kommer upp under denna och nästa vecka så det kommer vara full aktivitet här på bloggen ändå. Kanske även lite tävlingar och annat smått och gott så ni får hålla ögonen öppna! Nu ska jag springa iväg till Krall-kontoret här i Göteborg för lite möte så vi kan kicka igång sommaren ordentligt. Ha det fint så hörs vi senare!