En perfekt första helg

Ja, det måste nästan ha varit det faktiskt. Vi har haft det helt fantastiskt bra, och vilka gig det blev. Helt underbart! Jag måste bara börja med att be om ursäkt för lite dålig uppdatering, men vi har haft en del strul med internetuppkopplingen. Den fungerar jättedåligt på bussen som är det tillfälle då jag egentligen har hur mycket tid som helst att uppdatera, så det är svårt. Sedan är det väldigt dålig täckning på en del av våra spelplatser vilket också gör det svårt att uppdatera. Så då vet ni i alla fall varför det inte alltid kommer upp nya inlägg i tid. Men jag gör mitt bästa, det lovar jag er!

När vi kom fram till Kristianstad i lördags såg det väldigt grått ut och vi hörde att det hade regnat från och till hela dagen. Men lagom till att det var dags för oss att börja spela sprack det upp och det höll sig i princip hela showen. Vältajmat ändå! Efter giget så blev vi som vanligt hembjudna till Alexandra Hamilton som är den som äger och driver Ovesholms slott. Där var det god mat, lite gott att dricka och även musik och dans för den som ville. Dessvärre var vi tvungna att åka vidare efter bara någon timma då vi hade en bit att åka till vårt hotell och vi ville inte komma fram för sent. När vi väl var framme på hotellet i Markaryd (har jag för mig det var i alla fall) så körde jag, Arvid (keyboard), Jonas (saxofon) och Petter (bas) en omgång pingis. Jag och Arvid förlorade dessvärre med 7-11… Sedan var det dags att sova!

I söndags åkte vi från hotellet ungefär 10.30 för att rulla mot Vadstena. Det var en inte alltför lång åktur så vi var framme redan runt 14.30. Då blev det lunch i solen tillsammans med Magnus C, Linda P, Ace, Oscar, Linda H, Lisa och Sandra. Jättegott med lite härlig mat mitt i stan! Sedan var det dags att dra sig tillbaka till slottet för att börja förbereda sig för gig. Även den här showen gick fantastiskt bra, det känns som att hela föreställningen börjar sätta sig ordentligt hos alla nu med allt från dansstegen och pratorna till klädbyten och körstämmor. Det både låter och ser riktigt bra ut!

Direkt efter giget var det dags att åka hemåt mot Stockholm igen, och då var det lite mys på bussen med ostbågar och chips. Några kollade på film innan de flesta la sig för att vila lite. Vi var framme i Stockholm strax efter 3 på natten har jag för mig och då var det bara att hoppa in i en taxi för vidare färd hem. Därifrån var det bara att kasta sig i sängen för att försöka sova ikapp några av de timmar man förlorat under helgen. Jag är fortfarande ganska seg men börjar ändå bli redo för att ge mig ut på nästa sväng igen. Och då blir det Eksjö, Vänersborg och Ulricehamn. Kul!

Men tills dess kan ni kolla på lite bilder från helgen.

b2 b3 b4 b5 b6 Cirkus salve Cirkus salve 2 Postkod Diggiloo Borgholm Sponsor 2016 014xb8

 

/Emilia