Fråga mig vad du vill!

Nu går jag in på min sista dag som redaktör för den här bloggen (i alla fall för just nu, jag kanske dyker upp någon gång i framtiden) och sista dagen på Diggiloo 2015. Jag är sett det mesta, hört det mesta, hängt med de flesta och jag känner att jag nog ändå är den som har bäst koll på allt som hänt och gjorts under den här sommaren. Så jag tänkte avsluta min Diggiloo-sommar med ett inlägg om allt som jag har varit med om. Och jag tänkte också att jag ska försöka svara på alla frågor ni kan tänkas ha. Alla funderingar ni har ska jag göra allt jag kan för att bringa klarhet i. Så vad undrar ni? Vad är ni nyfikna på? Jag ska berätta ALLT men för att kunna göra ett relevant inlägg måste jag ju veta vad det är ni vill veta! Det blir en liten frågestund med mig alltså. Så kom igen nu, kommentera alla era frågor så kommer svaren upp senast imorgon. Kram på er och tack för att ni är så härliga hela tiden!

Lasse Holm, från främling till konungens medalj!

Lasse Holm tilldelas konungens medalj! ”Jag får vara väldigt ödmjukt tacksam för detta, den skall mina barnbarn få ärva” säger...

Diggiloo 💜 Mello

Mello, Melodifestivalen som är Sveriges största musiktävling går snart av stapeln. Det har väl inte undgått någon att det finns...

God Jul & Gott Nytt År

Diggiloo-året 2023 lider mot sitt slut Ett magiskt år för Diggiloo har nu kommit till ända och vi känner oss...

Låt oss presentera Diggiloo 2024

Möt Anders Bagge, Lucianoz, Wiktoria, Andreas Lundstedt, Liamoo, Andreas Weise, Elisa Lindström, Dogge Doggelito, Jessica Andersson, Lisa Stadell, komikern Ann...

Idolvinnaren Cimberly vinner en plats i Diggiloo!

Efter kvällens enastående och spännande final av Idol 2023 kan vi med glädje hälsa Cimberly Wanyonyi, 18 år, från Skellefteå...

Diggiloo+Idol=sant

I samarbete med Universal Music kan vi stolt informera att årets vinnare av Idol vinner, förutom ett skivkontrakt, en plats...

Tack för i år, ses 2024!

Ett ord, WOW! Vilken turné, vilken show och vilken publik vi haft i år. Kalasbra! Vi hade helt enkelt inte...

Diggiloo tar ett skutt in i sista veckan!

Turnén går mot sitt slut efter en lååång och händelserik sommar. Den sista spelningen blir i Göteborg lördagen 26 augusti,...

Stockholm är utsålt!

Sveriges största sommarturné tuffar på med full kraft och vår show i Stockholm på Ulriksdals slott är slutsåld. Men det...

Vi kom, du såg, vi segrade!

✓Diggiloo är igång och vilken start vi fick. Småland bubblade. Hok kokade. Artisterna ägde. Och tack publiken för att ni...