Fråga mig vad du vill!

Nu går jag in på min sista dag som redaktör för den här bloggen (i alla fall för just nu, jag kanske dyker upp någon gång i framtiden) och sista dagen på Diggiloo 2015. Jag är sett det mesta, hört det mesta, hängt med de flesta och jag känner att jag nog ändå är den som har bäst koll på allt som hänt och gjorts under den här sommaren. Så jag tänkte avsluta min Diggiloo-sommar med ett inlägg om allt som jag har varit med om. Och jag tänkte också att jag ska försöka svara på alla frågor ni kan tänkas ha. Alla funderingar ni har ska jag göra allt jag kan för att bringa klarhet i. Så vad undrar ni? Vad är ni nyfikna på? Jag ska berätta ALLT men för att kunna göra ett relevant inlägg måste jag ju veta vad det är ni vill veta! Det blir en liten frågestund med mig alltså. Så kom igen nu, kommentera alla era frågor så kommer svaren upp senast imorgon. Kram på er och tack för att ni är så härliga hela tiden!

Vi presenterar vinnarna

Tävlingen är avslutad och äntligen kan vi presentera vinnarna till alla fina priser. 🥳 Vi reserverar oss för att tävlande kan...

Semesteraktiviteter i Sverige

Vad ska vi hitta på när det är semester? Var ska vi åka? Äsch, det kanske är bättre att ta...

Sommarens konserter i Sverige – Diggiloo, en given tradition!

Sommaren 2024 besöker vi totalt 24 orter med DIGGILOO vilket då innebär 24 konserter runt om i Sverige. Möjligheterna är...

Solen skiner alltid på Diggiloo!

Idag skiner solen på oss när vi tar vårt kaffe i solen! Men det är ju inte konstigt, solen skiner...

Repvecka hos Anders Bagge

Hänger ni med? Tiden är kommen för årets första repvecka. Vi kallar det även workshop, eftersom det är dessa dagar...

Idol-Saga klar för Diggiloo

Diggiloo får förstärkning från Västergötland. Vi är glada att meddela att Idol-Saga är klar för Diggiloo. Det blir inte en...

Dags att planera sommaren!

Men först…Påsk, och vi har alla våra olika traditioner under denna högtid. Påskjakt, äggkonst, familjemiddagar, skotertur på isen och pimpelfiske...

Lasse Holm – från främling till konungens medalj!

Lasse Holm tilldelas konungens medalj! Att Lasse Holm, vår schlagerkung, nu får Konungens medalj Litteris et Artibus som betyder ”för...

Diggiloo 💜 Mello

Mello, Melodifestivalen som är Sveriges största musiktävling går snart av stapeln. Det har väl inte undgått någon att det finns...

God Jul & Gott Nytt År

Diggiloo-året 2023 lider mot sitt slut Ett magiskt år för Diggiloo har nu kommit till ända och vi känner oss...