Fråga mig vad du vill!

Nu går jag in på min sista dag som redaktör för den här bloggen (i alla fall för just nu, jag kanske dyker upp någon gång i framtiden) och sista dagen på Diggiloo 2015. Jag är sett det mesta, hört det mesta, hängt med de flesta och jag känner att jag nog ändå är den som har bäst koll på allt som hänt och gjorts under den här sommaren. Så jag tänkte avsluta min Diggiloo-sommar med ett inlägg om allt som jag har varit med om. Och jag tänkte också att jag ska försöka svara på alla frågor ni kan tänkas ha. Alla funderingar ni har ska jag göra allt jag kan för att bringa klarhet i. Så vad undrar ni? Vad är ni nyfikna på? Jag ska berätta ALLT men för att kunna göra ett relevant inlägg måste jag ju veta vad det är ni vill veta! Det blir en liten frågestund med mig alltså. Så kom igen nu, kommentera alla era frågor så kommer svaren upp senast imorgon. Kram på er och tack för att ni är så härliga hela tiden!