Full fart på Lejondals Slott

Herregud vilken intensiv dag! Och än är den långt ifrån slut…men vi tar det från början!

Klockan 10 mötte jag upp Jessica, Ace, Linda P och Per för att gemensamt börja åka mot Lejondals slott. Vi åkte förbi Bromma där vi hämtade upp Magnus J, Thomas, producent Patrik och marknadsansvarige Åsa. Sedan fortsatte vi tills vi kom till den här helt fantastiska platsen. Och väl framme började dagen på riktigt. Det har blivit en hel del kort så jag har en hel hög att bjuda på från alla aktiviteter! Vi började med en grymt god lunch innan det blev lite häst och vagn-ridning för alla utom Ace som är jätteallergisk stackarn… Per hoppade upp PÅ hästen trots att det inte var den typen av hästaktivitet idag…stackars häst…men det gick bra, alla överlevde vår lilla djuraktivitet. Sedan blev det fika, och vilket fikabord alltså. Det kan nog vara det bästa jag har sett tror jag! Helt galet mycket grejer. Vi avslutade med en liten pysselstund där alla skulle rita ett självporträtt. Resultaten blev…varierade kan man säga utan att vara elak mot någon. Men kul hade vi i alla fall! Mellan allting har jag försökt få in lite aktiviteter, videohälsningar, intervjuer och så vidare så jag har lite att bjuda på under de kommande veckorna. Nu har vi några timmar ledigt innan det är dags för middag så jag tror jag hörde att några skulle passa på att bada lite i bubbelpoolen och simma i den vanliga. Kanske blir det en stund i bastun också, jag hoppas på det i alla fall.

Jag tror det kan bli en ganska sen middag men i så fall hörs vi igen imorgon! Och så länge har ni ju alla dagens bilder att njuta av.

Lejondal-Diggiloo-1 Lejondal-Diggiloo-2 Lejondal-Diggiloo-3 Lejondal-Diggiloo-5 Lejondal-Diggiloo-6 Lejondal-Diggiloo-7 Lejondal-Diggiloo-8 Lejondal-Diggiloo-9 Lejondal-Diggiloo-10 Lejondal-Diggiloo-11 Lejondal-Diggiloo-12

Hej så länge!

/Emilia