Genrepet avklarat med bravur

Genrepet är över! Och vilken show det var! Med en fantastisk, om än liten, publik. Nu är jag så taggad inför morgondagen att jag inte vet vart jag ska ta vägen och det tror jag de andra är också.

Dagen idag har ändå varit relativ lugn, det har varit repetitioner precis som vanligt men ute på den riktiga scenen den här gången så att alla fick känna på det på riktigt. Det var helt grymt väder med strålande sol och knappt någon vind alls så förutsättningarna var verkligen bra. Ja, en riktig toppendag helt enkelt! Jag har haft kameran med mig nästan hela dagen och försökt ta så mycket bilder jag bara kan så just nu har jag nästan för mycket, det är så mycket jag vill visa er! Men jag kan i alla fall lova att imon kommer jag bjuda er på en liten teaser från showen…

Nu är det alldeles för sent för att skriva egentligen men som jag berättat tidigare är det oerhört långa dagar här i Grebbestad och jag är inte ens den som går och lägger mig sist! Imon gäller det på riktigt men tills dess får ni nöja er med ett gäng bilder och så taggar vi inför premiären!

 

P1000229 P1000296 P1000228

P1000260 P1000303 P1000257

P1000217 P1000255 P1000249

P1000292 P1000278 P1000274

 

Låt oss presentera Diggiloo 2024

Möt Anders Bagge, Lucianoz, Wiktoria, Andreas Lundstedt, Liamoo, Andreas Weise, Elisa Lindström, Dogge Doggelito, Jessica Andersson, Lisa Stadell, komikern Ann...

Idolvinnaren Cimberly vinner en plats i Diggiloo!

Efter kvällens enastående och spännande final av Idol 2023 kan vi med glädje hälsa Cimberly Wanyonyi, 18 år, från Skellefteå...

Diggiloo+Idol=sant

I samarbete med Universal Music kan vi stolt informera att årets vinnare av Idol vinner, förutom ett skivkontrakt, en plats...

Tack för i år, ses 2024!

Ett ord, WOW! Vilken turné, vilken show och vilken publik vi haft i år. Kalasbra! Vi hade helt enkelt inte...

Diggiloo tar ett skutt in i sista veckan!

Turnén går mot sitt slut efter en lååång och händelserik sommar. Den sista spelningen blir i Göteborg lördagen 26 augusti,...

Stockholm är utsålt!

Sveriges största sommarturné tuffar på med full kraft och vår show i Stockholm på Ulriksdals slott är slutsåld. Men det...

Vi kom, du såg, vi segrade!

✓Diggiloo är igång och vilken start vi fick. Småland bubblade. Hok kokade. Artisterna ägde. Och tack publiken för att ni...

Premiär i Hok ikväll!

Baaam! Nu är det äntligen dags för premiär. På riktigt alltså. Live n’ direct. För ikväll är det showtime à...

Det repas för fullt!

Just nu repas det för fulla muggar inför årets Diggiloo-turné. Danser dansas, kostymer provas, låtval knådas, röster tränas osv. Allt...

Följa John?

Det bästa sättet att få koll på de senaste nyheterna och det hetaste skvallret är att faktiskt följa oss på...