Godmorgon från Linköping

Snart är dags för utcheckning från hotellet här i Linköping. På bussresan hit från Vadstena var det sådan otroligt bra stämning, alla var helt uppe i varv efter spelningen så vi fortsatte sitta där och sjunga, dansa runt och hade det riktigt trevligt. Det var svårt att gå och lägga sig, alla var ju så himla glada och ville inte alls sova. Men det är ju en dag idag också, och inte vilken dag som helst utan det är spelning-i-Nyköping-dagen! Så nu har vi alla precis ätit frukost och laddat upp inför dagen.

Nu har vi faktiskt ett par timmar på oss att gå runt här i Linköping innan det är dags att ta sig vidare mot Rosvalla och Nyköping. Jag hörde rykten om att några skulle ta en promenad till kyrkan, några skulle köra på lite shopping och några ville bara sätta sig på ett fik. Vi får väl se vilka jag hänger på men det blir nog bra i vilket fall som helst. Men om ni undrar varför det inte blir några uppdateringar från bygget så är det för att jag inte är på plats än…jag ska kompensera för det sedan, jag lovar.

Nu måste jag packa i ordning. Hej så länge!