Halva turnén gjord

Helt galet att vi redan har gjort mer än halva turnén. Efter vår andra show här i Dalhalla ikväll har vi nämligen gjort 15 av sommarens 28 gig. Tiden går för fort!!

Men vilken helg vi har haft! Strålande sol hela dagarna och superbra stämning precis som vanligt. Igår åkte vi buss i princip hela dagen då det var en ganska bra bit mellan Västervik och Rättvik. Bussen rullade redan klockan 8 på morgonen och då var det ganska trötta miner faktiskt. Ett lunchstopp på vägen där det dessutom fanns en härlig sport-outlet så vi var några stycken som passade på att fynda lite på vägen. Vi var framme vid halv tre och då hoppade vi direkt i det iskalla vattnet här i Dalhalla för att svalka oss lite. Härligt häng i solen helt enkelt! Dock finns det ju i princip ingen täckning här nere i gropen så det har varit lite svårt att hinna uppdatera. Men showen gick i alla fall väldigt bra. Efter showen åkte vi till hotellet där det var mat till hela gänget. Det var kul att även hela crewet kunde vara med, det brukar de ju inte kunna vara då de alltid måste riva. Men i och med att det var dubbelgig så kunde även de åka nästan direkt till hotellet! Så det blev en helkväll tillsammans med allihopa, väldigt trevligt måste jag säga. Som vanligt med de här människorna har man lite för kul och tiden går lite för fort så det blev ganska sent. Jag gick och la mig runt klockan 4 tror jag…så det var tur att vi hade sovmorgon idag. Artistbussen skulle inte åka till spelplatsen förrän klockan 16 så jag och Linda Bengtzing bestämde oss för att åka med crewbussen istället, den åkte redan 11.30. Så vi hängde här vid vattnet och har badat och solat hela dagen tillsammans med crewet. Helt underbart faktiskt!

Dalhalla4 Dalhalla3 Dalhalla2

Andra showen är igång just nu och stämningen är på topp! Det är snart dags för paus och lite kvällsfika innan vi drar igång sista akten för den här helgen. Nu ska det faktiskt bli lite skönt att komma hem och vila upp sig, nästan en hel vecka ju eftersom första giget nästa vecka inte är förrän på fredag. Men vi hörs under veckan!

/Emilia