Helena nöjd med sina skor

Jag pratade lite med Helena igår och då berättade hon att hon skulle gå till STENK-husvagnen för att köpa ett par nya stövlar. Så jag hängde helt enkelt med och hon berättade lite om hur mycket hon tycker om sina STENK-skor. Och även regnjackan har blivit en favorit.

Men när jag träffade henne bakom scenen i andra akten var det lite andra kläder som gällde och även då skickade hon en liten hälsning:

”Inte nog med att Thomas Malmros gjort en fantastiskt fin klänning jag får också ha på mig de här snygga guldglittriga skorna från Scorett! De blir verkligen pricken över i:et.”

Och visst är hon snygg i sin outfit? Tack Scorett för att ni hjälper till att ge oss det där lilla extra!

Och för den som är sugen på Helenas guldskor så är de från Scoretts egna märke Tiamo.