Helgen är över

Vilken helg vi har haft! Jag är helt slut…men vi har haft tre grymt bra spelningar måste jag säga, och däremellan har vi även hunnit ha en hel del skoj.

Igår hade vi ett jättefint gig i vackra Vänersborg och där hade vi en helt fantastisk vy från scenen. Solen sken, vattnet låg i bakgrunden och några båtar gled förbi i juli-kvällen. Ganska magiskt ändå! Efter giget åkte vi till hotellet där vi skulle spendera natten och där fanns det lite kvällsmat uppdukat. Soppa och nybakat bröd som var helt sjukt gott. Så där åt vi och hade det lite trevligt en stund innan vi drog oss tillbaka för att sova. Och idag hade vi till och med sovmorgon i och med att Ulricehamn där vi spelar idag inte var så lång resväg bort från Vänersborg. Så en del passade på att träna lite, andra sov ut och en del tog långfrukost. Ett perfekt sätt att starta dagen på.

Bussresan gick ganska fort också, Emanuel (vår kapellmästare) har nämligen fått alla andra bandmedlemmar att skaffa Snapchat så vi som har haft det ett tag fick lära dem som precis skaffat. Det kändes lite som när man ska lära sin något otekniska farfar hur man använder en mobiltelefon…no offense till er som inte riktigt förstod när vi försökte förklara… Och för er läsare som inte vet vad Snapchat är så är det alltså en app där man skickar bilder till varandra och så kan man ha lite roliga filter och annat för att göra bilderna lite roliga. Om ni fortfarande inte förstår, fråga era barn eller barnbarn haha!

Nu är giget här i Ulricehamn alldeles strax slut så vi ska börja göra oss redo för riv och lite kvällsmat. Vår buss kan nämligen inte rulla mot Stockholm förrän klockan 01 i natt då busschauffören måste få sina nio timmars vila mellan körningarna. Så vi ska grilla korv och basta lite. Perfekt avslut på en härlig helg!

/Emilia