Hemma igen

Äntligen är vi tillbaka hemma, och jag har återigen tillgång till internet. Jättetråkigt att jag inte kunnat uppdatera under tiden men jag hoppas att ni har överseende med det. Nu ska ni få lite uppdatering i alla fall!

Så senast när jag skrev ett ordentligt inlägg satt vi i bussen och var på väg till Toftaholm Herrgård där vi skulle stanna till för lite bad och en lunch. Och vilken otroligt vacker plats det var! Helt fantastiskt fint med en brygga mitt i sjön som vi simmade ut till hela gänget och bara njöt. Sedan åt vi en god lunch där också. Stort tack för att vi fick stanna till hos Toftaholm Herrgård och ha några härliga timmar tillsammans.

IMG_4794IMG_4793 IMG_4792IMG_4791 IMG_4789

Dessvärre slutade ju även AC:n i bussen att fungera så vi fick blixtinkalla en ny buss, en Ullaredsbuss. Så då kunde vi åka vidare mot Kristianstad utan att svettas ihjäl. Tummen upp för det!

IMG_4795 IMG_4796

Väl på plats blev det soundcheck på scenen och jag försökte hitta något internet för att kunna uppdatera er men som ni nog märkte så gick det sådär…så jag bestämde mig för att gå runt och hjälpa till lite där jag behövdes helt enkelt. Vet inte om jag var till så stor hjälp kanske men jag hade trevligt när jag gick runt och pratade med alla i alla fall.

Ganska snart var det ju dags för insläpp också och då brukar det vara ganska lugnt för de flesta. Man passar på att äta lite mat och vila en stund. Jag hittade vår scenchef Philip under scenen till exempel, där han sökt skydd från solen.

IMG_4800

Klockan 18.15 ungefär drog showen igång och som jag nämnt i tidigare inlägg så hade vi tyvärr lite teknikproblem under gårdagens spelning. Jättetråkigt, vi gjorde verkligen allt vi kunde för att försöka laga skärmen men det gick helt enkelt inte. Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för detta och hoppas att ni har överseende med det.

Efter showen så åt vi lite mat på slottet innan det var dags för artisterna och musikerna att åka hemåt. Scenarbetarna jobbade på och lämnade runt 2.30 ungefär. Jag och Magnus Johansson som skulle tillbaka till Göteborg sov faktiskt kvar där på slottet och åkte hemåt i förmiddags. Så nu är jag hemma och sitter och går igenom alla bilder från helgen, imon blir det bildbomb igen!