Hemma-spa

Hej på er,

Förlåt för att jag inte har skrivit på ett tag, jag har varit sjuk hela veckan och har därför försökt vila så mycket som möjligt inför sommarens sista helg. Det har ju varit en liten influensa-likanande sjukdom som gått laget runt och smittat i princip alla, i alla fall i artist- och musikerbussen så nu var det min tur helt enkelt. Därför har det varit lite dålig uppdatering den här veckan, hoppas det är ok!

TV-inspelningen i lördags gick jättebra och vi hade en helt fantastisk publik som sjöng med, applåderade och dansade tillsammans med oss. En magisk kväll helt enkelt! Dagen efter åkte vi vidare till Skokloster och även det giget gick väldigt bra, en superfin spelplats med stora ängar och ytor att umgås på. Efter showen där blev vi även bjudna på mat på värdshuset vid Skokloster slott, jättegott verkligen. Så vi åt där och hade trevligt innan det var dags att åka hemåt. I och med att det var ett tidigt gig så var vi hemma innan 00, vilket var väldigt skönt faktiskt. Speciellt för mig som började bli sjuk…

Det känns jättekonstigt att den här sommaren snart är slut…jag förstår inte riktigt vart tiden har tagit vägen, förra sommaren gick inte alls såhär fort?! Eller det kanske den gjorde egentligen, men det känns som att den här gången har det gått hur fort som helst. Bara en helg kvar med det här fantastiska gänget…det kommer bli så tomt sedan vill jag lova!

Idag passar jag i alla fall på att verkligen ladda upp inför de två sista showerna med lite hemma-spa. Förra året provade jag Salvequicks exfoliating socks för första gången och mina slitna löparfötter blev lena som bebisfötter.

14081458_10153967333326925_186362164_n

Därför tänkte jag att det var dags igen idag när jag ändå skämmer bort mig själv lite extra. Så nu sitter jag med sockorna på fötterna och passar på att jobba ikapp det som jag missat i veckan, men jag är alldeles strax klar med alltihop. Min hund Glenn sitter med mig, något skeptisk mot de prasslande fötterna som är bredvid honom…

14018084_10153967333221925_1345516491_n

Så nu blir det snart film istället och fortsättning med mitt hemma-spa. Och om ni inte redan provat de här exfolierande strumporna är det hög tid att göra det!

Kram!

/Emilia