Mot Stockholm

Nu sitter jag på tåget efter en härlig vecka i Göteborg. Jag har passat på att sova väldigt mycket så att jag ska orka med resten av den här turnén. Så nu är jag redo igen! Den här veckan ska jag åka med crewbussen till första stoppet så jag kommer vara på plats redan tidigt på morgonen vilket ska bli väldigt roligt. Och därför måste jag vara på plats i Stockholm redan ikväll då bussen åker från Kungsbron klockan 22.00.

Så imorgon kör vi alltså i Skövde och det ser jag verkligen fram emot, vi hade en väldigt lyckad spelning där förra året med bra drag i publiken så nu hoppas vi på en favorit i repris! På lördag rullar vi vidare mot Strömsholm och årets TV-inspelning så vi kommer vara på plats lite extra tidigt för att fixa det allra sista. På söndag kör vi i Skokloster, ytterligare ett ställe vi inte har spelat på förut. Men vad jag förstått det som så är det en underbar spelplats så det känns väldigt spännande att komma dit!

Kan ni tänka er att den här sommaren redan är över snart? Helt galet…men två helger kvar först och sedan är det bara att börja längta till nästa år. En artist är ju faktiskt redan klar inför nästa år, en person som jag tror kommer passa hur bra som helst på Diggiloo-scenen! Vi får hoppas att ni också tycker det 🙂

Men vi hörs under helgen!

/Emilia